^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.1.12

Home » , » *Meeting - Baju Pengantin*

*Meeting - Baju Pengantin*

 salam,

opsss! jangan salah faham pasal tajuk kat atas tu jerk.....
aku bukan buat meeting pasal baju pengantin tau.....
ada 2 cerita dalam 1 entry nieh sebenonyer.....
hehe.....

kat opis aku ni ada meeting bahagian untuk tahun 2012.....
lambat sikit buat meeting bahagian coz bos sibuk memanjang jerk kan.....
dari jam 8.30 pg td start n sekarang (2.08 ptg) baru habis.....
seb baik ada makan2..... alhamdulillah, rezeki kan.....

then nak share pic baju pengantin yang ntah hape2.....
dapat dari email.....
jom layan.....

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

(7)

 so.....
bagi bakal2 pengantin.....
ada mana2 baju pengantin yang berkenan di hati.....
muehehe

k, sekian

p/s: ada pic keluarga nak di share di sini untuk aktiviti hujung minggu.....
tapi memory card camera lupa lak nak bawa.....
so, sok aku share (kalu x sibuk yerk).....
hurm, macam la ada yang tunggu kan.....
ada aku kesah..... haha



10 comments

January 16, 2012 at 2:28 PM

x sanggup mak jema nak memakainya

January 16, 2012 at 2:35 PM

tak dpt byg guana cheqna pakai ...

January 16, 2012 at 2:37 PM

isy3....semua ni harammmmmmmm... :p

January 16, 2012 at 2:49 PM

ehehehehe melampau bto baju nya.hehehe

January 16, 2012 at 4:10 PM

hehe..adoiilah..
yg 2nd tu paling klakar.. ;p

January 16, 2012 at 4:24 PM

peliknyer. hmmmmmmmmmmmmm

January 16, 2012 at 5:49 PM

bayangkan kalau usu pakai yang last tu hehehe

January 16, 2012 at 7:23 PM

kak, kalu offer pon sy x mo...
baik la pakai songket walaupun tebal n kepanasan hehehe

January 17, 2012 at 10:29 AM

tgh bygkan mcmnelah dulu kalau time kawen, skali buat havoc, linda kuar ngan baju no.2 tu..mau pengsan mertua..

January 17, 2012 at 1:43 PM

smpai dah xnmpk pengantinnya pun ada ekeke

Post a Comment