^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.1.12

Home » , , » *Apa motif aku snap pic ni?*

*Apa motif aku snap pic ni?*

 salam,

dah lunch ke belum..... 

x per.....
jom layan pic.....
(kata hari ni hari untuk entry Wordless Wednesday kan, so x mor arr banyak2 taip kan, nanti kengkawan boring plak)

so, jom layan.....








agak2 la kan.....
apa motif aku snap pic2 kat atas tu yerk.....

tapi
yang pasti pic last tu aku snap coz hubby ada tanya "boleh bawak masuk x kereta kat dalam erk?"
dan
di situ ada jawapannye kan.....
but maybe for authorized people only la kan.....
(wah speaking laks aku..... muehehe)

k, sekian


10 comments

January 11, 2012 at 1:07 PM

ntah..
huhuhu

January 11, 2012 at 1:41 PM

tak pasti kenapa..hehehehe

January 11, 2012 at 2:09 PM

sebab nk praktis jadi photographer i hehe

January 11, 2012 at 2:13 PM

hehehe
apa ek

January 11, 2012 at 2:17 PM

tgh asah skill ek.. hehe

January 11, 2012 at 3:14 PM

sbb terujer. :)

January 11, 2012 at 3:36 PM

Apakah motifnye nih?? :)

January 11, 2012 at 5:02 PM

apekah? apekah?

January 11, 2012 at 7:19 PM

muat ke nnt? ;-)

Anonymous
January 20, 2012 at 10:33 AM

Pic atas ..kompom..nak tetst skills....yang last tu..Isawara tu baru jer hybrid keta n kapal selam..jadi Keretalam ( kereta dua alam)..

Post a Comment