^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.1.12

Home » » *Apsal tak boleh upload gambar.....?*

*Apsal tak boleh upload gambar.....?*

 Salam,

sorry,
tiada entry bergambar coz pc aku x leh nak upload pic dalam blog.....
pagi tadi ok jerk masa buat blog rasmi untuk bahagian opis aku nieh.....
lepas tu x boleh dah.....

cuma keluar tulisan jerk.....

Select a file // root // Upload // From this blog // From Picasa Web Albums // From a URL // Choose files // You may upload ... // Cancel // Add selected

yang boleh di klik hanyalah 'Cancel'.....
yang lain2 hampeh, x bleh nak klik langsung.....
huhu

camaner nieh.....
walopon x der la banyak sangat gambar aku nak up kat entry 'Kolam KLCC'.....
tapi aku tetap nak share jugak.....

agak2 ada masalah ape yerk.....
dah la kat opis ni line telefon x boleh pakai, ni pc plak buat hal.....
dah restart banyak kali pon still x jalan jugak.....
harap ia x berpanjangan.....
so,
ada sesiapa boleh tolong aku fix this problem x?
pleaseeee.....



9 comments

January 17, 2012 at 2:37 PM

erkk...ni maknanya suh masz bekerja ni...larikkkkkkkkkkkkkkkk

January 17, 2012 at 2:50 PM

kak masz x payah pk sampai pecah kepala..mai pun penah alami..besok akak buat n3 confirm blh masuk gmbr..

January 17, 2012 at 3:06 PM

tak pandai nak bagi nasihat.. maalumler akakni tak terer mana.. tapi memang kalau tak boleh masuk gambar frust wei....

January 17, 2012 at 4:34 PM

uiks..ntahlah..
huhuhu

January 17, 2012 at 4:34 PM

apsal plak cam tu erk..
lily kat sini ok jer..
maybe line kat opis problem kot.. ye lah tu..suh mas buat keja.. ;)

January 17, 2012 at 7:37 PM

ooo ni mcm kes sy la ni... nnt akk check akk nyer picasa website...then kena la arrange pic or delete..kalu delete, pic2 akk tu akk hilang selama2 nyer...so pandai la akk arrange pic tu ya...

January 17, 2012 at 7:40 PM

ermmm akak x lak jadi macam truu
urmmm cer refresh banyak kali
@ logout dan log in balik dikk .. ;)

January 17, 2012 at 11:44 PM

x reti gk nk nolong mazs... mybe lmbt loading kot.. satu g..kot saiz pic beso sgt... resize dulu..

January 18, 2012 at 12:42 PM

alamak aii kak terlambat memberikan bantuan ku yg xseberapa nie..bc bc n3 aka hr nie.smlm bz ada mesy pereka2 @ tkt 3...

Post a Comment