^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.1.12

Home » , » *RM500 dah selamat dalam tangan*

*RM500 dah selamat dalam tangan*

 salam,

ingat entry Winner Anouncement-RM500 last monday.....

ini adalah entry sambungan.....
cheh tetiba ada entry sambungan kan.....
hehe
just nak keep this story here untuk kenangan.....
this is a 1st big winning for me as a blogger tau.....
Alhamdlillah

so,
last Wednesday aku pi la ke company tu untuk collect hadiah.....
naik moto jerk ngan hubby, company tu pon dekat jerk ngan opis, malas nak bersesak2 naik kreta.....



 ini aku ngan miss Jose dari StreetDirectory Sdn Bhd, yang uruskan pemberian hadiah.....
thanx ya!!


 this is the envelop that I received om that day.....


 and this are the cash - RM500

 duit tu dah selamat aku guna untuk bayar yuran taska my lil Aisha, hehe
boleh gitu, coz aku rasa malas nak draw duit dari ATM, so aku guna je la cash yang ada dalam tangan untuk bayar dulu.....

rasa macam masih x percaya dengan kemenangan tu.....
tapi rezeki Allah ada di mana2 kan.....
insyaallah kalau ada rezeki aku lagi, dapat lagi menang dalam contest2 yang lain kan.....
(mood jeles dengan kengkawan yang dah banyak kali menang contest online @offline tengah menebal nieh)
anywhere thanx to Street Directory coz manage that contest.....
lain kali buat lagi yerk..... hehe
nak tengok lagi sorang yang dapa RM500 jugak.....

p/s: x sabo nak punch card, nak kemas baju, nak balik kampung sok.....
selamat bercuti kengkawan.....



14 comments

January 20, 2012 at 1:56 PM

tahniah masz...memang rezeki tahun baru kan...

January 20, 2012 at 2:04 PM

wow...byk tu 500 =)

January 20, 2012 at 2:36 PM

wahhh bnyak tuu..RM500..alhamdulillah rezeki dpt dimanfaatkan pada aisha..

January 20, 2012 at 2:40 PM

perghh byk tuh. tahniah :)

January 20, 2012 at 3:05 PM

wah... tahniah... banyak gak rm500 tu

January 20, 2012 at 3:45 PM

wahhhh..tahniah mas..jelesnya..kalau ada contest lain tur bagitau lah kita sekali..huhuhu...

January 20, 2012 at 3:52 PM

Bestnye...rezeki...alhmdulillah

January 20, 2012 at 5:44 PM

@♥cikmOt♥ thanx izan, alhamdulillah

January 20, 2012 at 5:44 PM

@eB ezrin thanx

January 20, 2012 at 5:45 PM

@asdina thanx kak as..... insyaallah

January 20, 2012 at 5:50 PM

le la belanja org kg sok... da lama x rasa duit org KL... senibong satu!!! hehe

January 21, 2012 at 8:35 AM

Tahniah mas..Alhamdulillah..rezeki awal tahun..^_^

p/s : Sorry mas..lily baru buka blog...Qis tak sihat bbrp hari ni..nanti lily email ye address lily..

January 21, 2012 at 8:35 AM

Selamat bercuti & enjoy ur Holiday.. ^_^

November 1, 2012 at 4:07 PM

eshhh...jelous tu...nak manang gak lah...hehehe..anyway tahniah ya..

Post a Comment