^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

31.12.10

Home » Anniversary + pre new year celebration kat umah

Anniversary + pre new year celebration kat umah

huhu, dah masuk waktu petang dah nie.....
'
Happy anniversary dear.....
love u very2 much.....
'
sok dah new year pon, semoga tahun baru ini akan bertambah seri hidup ini dan diberkati Allah segala apa yang kita lakukan hendaknya.... n semoga apa yang telah belaku di tahun 2010 ini menjadi tauladan serta pengajaran kita untuk menghadapi hari2 yang mendatang.....
'
'
'
ari ni, on our anniversary, kami hanya dok kat umah jerk, seb bek PM bagi cuti, kalu x, hm, kat opis ler aku sambut anniversary smbil wat keje di hujung taun..... huhu
'
xder pape yang istimewa..... cume wish di pagi hari.... itu yang penting bagi aku untuk mengingatkan kami sesama sendiri tarikh keramat kami.....
'
for new year celebration..... rasanye kat umah jerk kut..... malas arr nak kuar memalam hari, lgpon ada aisha, takut nanti dia x selesa lak dengan ramai2 orang kan..... hm, memang x penah sambut pon new year selama nie..... hehe
'
ops, aisha da bangun tido..... n nak makan nasi ayam, hubby baru beli tadi......
happy new year 2011
'
k, sekian
'
'




2 comments

December 31, 2010 at 4:50 PM

happy anniversary n happy new year! :)

January 2, 2011 at 10:32 AM

happy anniversary n hepi new year to u..

Post a Comment