^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.12.10

Home » » *Ong Ong*

*Ong Ong*

hm, kalu zaman dolu dolu, hujan yang turun akan dikaitkan dengan katak kan?? so, maknenyer baru lepas tadi katak bunyik la kan..... hehe, sebab tu la sekarang ni ujan kan..... betul ker??
'
"ong! ong!"
'
betul ke bunyik katak cam tu?? hehe, boleh je la yerk.....
'
sekaran ni ujan, petang ni balik kompem jem, dah la ari ni naik kreta..... maka, lambat la aku akan sampai ke umah nak jumpa aisha..... huhu, x per la, yang penting selamat sampai ke umah..... insyaallah
'
hm, x sabo nak balik, pale serabut..... next week ader pameran nak wat, barang usahawan dari cawangan ader yang x dapat lagik, biler nak mula wat production card nie..... huhu, fenin pale, ujan, nak balik.....!!!!!
'
k, sekian

3 comments

December 1, 2010 at 4:23 PM

hujan tengah lebat kat tpt saya ni! serammmmmmmmm..

December 1, 2010 at 5:28 PM

hmm tu la, kalu dok sensorang lagi la.....

December 1, 2010 at 5:44 PM

sini dah lebat tengahari td...hati2 balek nnt..

Post a Comment