^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.12.10

Home » , , » *2nd Birthday - Dinner + Simple Celebration*

*2nd Birthday - Dinner + Simple Celebration*

ari ni genaplah umur aisha 2 tahun 1 hari..... ape la aku ni, 1 ari pon nak berkira kan..... huhu, baru satu ari boleh la ingat, nanti dah puluh2 hari, ader nak ingatnye..... hihi
'
bukan ape, cuma nak cerita dinner malam tadi cum sambutan 2nd birthday aisha yang simple tanpa kek, tanpa hadiah besar, tanpa lilin..... so, cerita banyak x guna..... jom kita tengok pic n ader la cerita sikit2 kat pic2 tu nanti yerk..... hehe
'
'
tengok tu, budak dah 2 tahun..... jelingan yang agak menggoda jugak la bagi aku..... boleh di asah lagi bakat jelingan menggoda tu.....
hm, x sabo bdaygurl tu nak tengok aper yang papa tulis, hihi
'
'
ha, tu la yang papa aisha tulis.....
"Happy Birthday Dizaaisha Umairah, 2 tahun, 2010"
papan tulis tu [pebenda tah nama dia aku x tau], kami beli untuk aisha yang dah sibuk nak menulis..... beli kat Mr.DIY kat Jusco AU2
'
'
sementara tunggu makanan sampai, aisha sibuk la dengan gadget baru dia tu..... makanan dah sampai pon dia x hirau..... tulis, padam, tulis, padam, tulis, padam..... pastu bangun, jerit2 melontarkan suara dia yang nyaring tu kat dalam kedai..... kedai ape yerk?????.....'
'
inilah tempat kami dinner malam tadi, makan 3 beranak jerk, tapi makanan penuh meja..... last last, pizza n hut platter bawak balik coz perut dah x muat..... huhu'
'
sebelum balik, snap pic jap kat entrance tu..... tumpang banner jerk.....
jangan mare yerk tokey pizza, kami x buat party kat situ, tapi nak bergambar ngan banner tu..... huhu'
'
insyaallah, dalam perancangan nak potong kek bday aisha sok kat tasik titiwangsa cum photoshoot family..... tapi x tau la jadik @ tak..... x der sponsor ni susah sikit nak buat, sume kena wat sendiri..... sesapa kengkawan blog @ kengkawan opis yang tertau n terlalu kat Tasik Titiwangsa n terjumpa kami syok sendiri berparty potong kek + snap2 pic, kalu nak join..... meh ler..... aku alu2 kan, tapi x der aper2 la, cume sebiji kek bday for my lil princess.....
'
k, sekian


8 comments

December 24, 2010 at 11:42 AM

heppy birthday aisha..

December 24, 2010 at 12:04 PM

happy 2nd birthay aisha. small celebration tp mama papa lengkap dah tu :)

December 24, 2010 at 12:32 PM

bestnye aisha dpt wish dr papanye..
jangan terkejut plak kite terjah tasik tu sok ek..ekekekek:D

December 24, 2010 at 12:52 PM

best nyaa nak sambut besday + photoshoot kat tasik tu nnti..nk join gak boleh...?

December 24, 2010 at 2:46 PM

zura;
thanx aunty zura

December 24, 2010 at 2:46 PM

alyyani;
thanx aunty alyyani, hm betul tu

December 24, 2010 at 2:47 PM

chugie;
hehe, nak terjah, ok jerk

December 24, 2010 at 2:47 PM

fieza79;
boley boley, nanti boleh tolong mbikkan pic kami sekeluarga

Post a Comment