^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30 December 2010

Home » » *PM istihar cuti 31.12.2010 sempena anniversary kami*

*PM istihar cuti 31.12.2010 sempena anniversary kami*

see da pic kat atas tu..... maknenyer lagi 16 jam 03 minit 03 saat akan tiba saat aku sah bergelar isteri kepada Mohd Rosmadi sejak 5 tahun yang lalu..... hm, ekceli masa tu x berapa nak tepat sangat ler {lambat wat n3 nie} tapi yang penting tarikh tu kan..... hehe boleh ke gitu??.....
'
n sok PM dah istihar cuti sempena anniversary kami...... ops!! sempena kemenangan team malaysia la kan..... so, kami boleh la menumpang celebrate anniversary kami sok..... hm x der plan pape lagi n adiah pon aku x pikir pape lagi coz baru jerk last week sambut birthday aisha kan.....
'
tapi yang penting tengah malam ni, aku akan wish to my dear.....
"Happy 5th Anniversary Dear"
'
semoga ikatan perkahwinan kami akan bahagia selamanya dan kami sentiasa diberi kesihatan untuk membesarkan anak2 kami di masa hadapan, ameen
'
'
k, sekian
'
'

4 comments

December 30, 2010 at 11:19 PM

happy aniversarry yang ke 5 tahun

ayu dan en zalie dah 7 tahun melayari bahtera...nak jalan 8 tahun pun..
semoga kita sama2 dipanjangkan umur dgn pasangan masing2..

esok cuti, celebrate ke mana???

December 31, 2010 at 8:02 AM

wah.. 5 tahun dah!

happy annv masz...

dear_syng
December 31, 2010 at 3:39 PM

happy anniversary sayang..

January 1, 2011 at 9:46 AM

selamat ulang tahun perkahwinan ke 5....
cpt2 la tambah bilangan cucu mak n abah ye, kak long aisha pn da 2 tahun hehe

Post a Comment