^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17 December 2010

Home » testing testing..... update n3 by email

testing testing..... update n3 by email

huhu, nak try ni boleh jadik ke tak yerk..... hm, baru terbaca kat blog dini yang buat tutorial pasal nak update blog melalui email.....

 

tu yang tengah semangat nak try ni.....

 

thanx to dini coz banyak yang aku belajar buat blog ni dari dia.....

aku nak buat tutorial x reti,

so, sesape nak tau lebih lanjut, leh pegi kat SINI

k, sekian

Masz____

3 comments

December 17, 2010 at 4:59 PM

hehe...sy pun br je try td...

December 17, 2010 at 5:28 PM

hm, ok jugak kan leh update n3 by email.....

December 17, 2010 at 8:01 PM

salam...
saya nak try jugak lah
thanks berkongsi ilmu

Post a Comment