^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.12.10

Home » » *Outstation ke melaka*

*Outstation ke melaka*

hm, ari ni, masa ini mungkin aku dah ondaway ke melaka..... melaka lagik, awal bulan lepas dah pi melaka kan..... ni pi melaka lagik..... huhu, camne, dah bos suke pi sane.....
'
kali ni aku pi ngan bebudah opsi for Ceramah Keusahawanan kat Puteri Resort, Melaka..... majlis tu sok, so biase arr urusetia kena pi awal kan, nak kena set-up pape yang patut kat sane nanti.....
'
hm, seb bek 1 malam jerk kena titon sane..... sok petang dah boleh balik dah..... tapi x tau la pukul bape sampai KL.....
'
sian aisha kena tido ngan papa sorang jerk malam nie..... sian kat aku jugak kena tinggal aisha..... hwua!!!! windu kat aisha.....
'
k, sekian
'
'
nak lepas windu..... tengok je la pic aisha yang ader dalam HP..... huhu
wishlist : nak nupload pic potong kek aisha kat tasik ari sabtu lepas

'
'

2 comments

December 27, 2010 at 12:28 PM

wahh plan tu menjadi ye...kuar kan suma gamba2 tu ye...

December 27, 2010 at 12:37 PM

wah bestnyer g melaka (tmpt kelahiran sendiri)..tapi lau p ngan family lagi best..

hurm alin pun slalu sgt skrg nie tinggal danish..huhu..apa nak wat kan dah tugas..

Post a Comment