^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26 December 2010

Home » » *Hujung minggu di rumah sahaja*

*Hujung minggu di rumah sahaja*


pejam celik, pejam celik..... dah masuk waktu petang dah..... azan asar pon baru jerk berkumandang dari surau berdekatan umah..... baru boleh nak upload n3 kat blog..... apsal lak?? coz, my lil princess aisha baru jer menidurkan diri setelah berhempas pulas dari tengahari tadi menahan mata supaya tidak tidur.....

'

nape lak aisha nak kena tahan mata dari tidur..... coz ari ni, papa basuh motor, so aisha leh arr mbik kesempatan untuk bermain2 kat luar umah..... seb bek la kedua2 pagar umah tutup, kalu x, risau gak takut2 dia kuar n memain kat jalan raya..... nauzubillah.....

'

hm, semalam dah setel tugasan yang diimpikan iaitu, potong kek besday aisha + wat simpel photoshoot family kat tasik..... x boleh berlama2an kat tasik tu, coz cuaca mendung nak ujan, so..... dapat arr snap beberapa pic family yang aku rasa ok, best n boleh digunapakai sebagai family photo, tu pon camera D90 hubby yang snap sendiri guna self timer..... xder guna photographer pon..... insyaallah, sok kalu x bizi, akan aku kongsi sikit pic dalam blog ni wat kenangan.....

'

ari ni, dah petang ni, xder kemana2 pon kami, dok umah jerk, aisha pon pagi tadi bangun jam 10 pagi, mungkin penat ngan aktiviti semalam..... hm, ingat jap lagi nak kuar pi Mydin kat Danau Kota, tempat yang selalu 'umi' aisha pi shopping..... saje jerk nak isi masa lapang petang2 ari nie..... tu pon kena tunggu aisha bangun ler.....

'

hm, sementara tu, aku ngan hubby bermalas2aan ler kat atas toto yang dikhaskan untuk aisha tido kat ruang tamu ni sambil tengok tv yang crite ntah pape tu.....

'

k, sekian


1 comment

December 27, 2010 at 9:19 AM

kalo eB la... bestnyer...... leh tito.... >_<

tapi... hmmmmmmm.... boley ker? hu3

Post a Comment