^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30 December 2010

Home » » *Makan makan sate kajang Hj Samuri Taman Melati*

*Makan makan sate kajang Hj Samuri Taman Melati*

hah, jangan ingat sate kajang ade kat kajang jerk tau..... sekarang ni dah ada banyak branch restoran sate kajang hj samuri tau..... paling dekat ngan opis aku adalah kat Taman Melati, hm, nak kata dekat..... ada la 10 minit kalu naik Akleh..... kalu dari KL dia ada sebelah kiri MRR2 selepas zoo negara..... sebelum Balai Bomba Taman Melati.....
'
ha, waktu lunch ari ni, aku n seluruh opismate termasuk bahagian Teknikal n bahagian Pemuliharaan Kraf n sorang staff R&D n sorang staff cawangan Pahang ada wat makan2 kat situ..... sume sekali ada lebih kurang 25 orang staff..... acara makan2 ni kami buat sempena perpindahan 4 orang bos2 kami yang akan berpindah dari bahagian kami termasuk big bos kami yang sporting benarkan kami balik opis lambat..... hehe, pukul 3 baru kami beramai2 masuk opis..... bos pon ada sekali kan..... so, x der masalah la.....
'
'
acara makan2 kat restoran sate kajang hj samuri yang menggabungkan 4 bahagian n 1 cawangan..... apa yang kami makan..... offcourse la sate kan..... + kek strawbery cokelat dari sekret resepi.....
'ni la bos kami yang sporting tu, Hj Mohd Mokhtar Bin Lop Ahmad (kiri) yang dapat hadiah 'besar punya!!!!!!' dari kami sebagai penghargaan sama2 manjalankan tugas di bahagian ini lebih kurang 1 tahun.....
'
makan2 ni jugak sempena nak menyambut taun baru + rai kemenangan malaysia menumpaskan indonesia dalam piala AFF..... haha, ye lah tu + esok cuti..... very de meriah la restoran sate kajang kami buat..... dah macam umah kami jerk gayanyer, orang keliling yang makan kat situ, mampu tengok jerk kami yang macam anak2 baru jumpa playground.....
'
seronok jerk..... hm, taun depan ngan pengurusan baru pulak..... x tau lagi gayanyer camaner..... tunggu je lah yerk.....
'
k, sekian
'
'

'





2 comments

January 2, 2011 at 10:31 AM

please welcome, our new boss. tehheehhe :)

January 3, 2011 at 12:57 PM

huwaaa...nak itot!! jealousnyer...

Post a Comment