^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.12.10

Home » , » *SKT oh Laporan Penilaian Prestasi*

*SKT oh Laporan Penilaian Prestasi*

bagi orang2 gomen ni musti dah tau pebende SKT or Laporan Penilaian Prestasi kan..... pada yang x tau.....
'
ha! SKT tu adalah Sasaran Kerja Tahunan yang perlu diisi oleh setiap anggota kerja gomen pada awal tahun sebagai rujukan dalam pelaksanaan kerja sepanjang tahun.
'


'
Laporan Penilaian Prestasi pulak adalah laporan yang perlu dikemukakan oleh anggota kerja berdasarkan SKT yang telah dikemukakan awal tahun dulu. Setiap SKT kena ada ukuran, contoh : jumlah peruntukan, bilangan peserta, tempoh masa dan lain2 yang boleh di ukur.....

'
so, hari ni, satu opis aku tengah kalut nak isi borang Laporan Penilaian Prestasi coz dateline pada 20.12.2010 (senin nie)..... sume kena korek balik PC, kat mane simpan dokumen SKT yang di buat awal taun dulu..... bagi yang x jumpa, kena la pulak korek fail biru dalam bilik fail nu.... huhu haru gak tu.....
'
bila dah isi borang Laporan Penilaian Prestasi tu, nanti kena bagi bos untuk di nilan dan memasing dapat lah markah ikut performent sepanjang taun nie..... eee takut nyer..... berapa la markah yang aku dapat untuk taun nie yerk..... biasenyer x penah bawah 80%..... ops!! terriak lak, hehe alhamdulillah.....
'
hm, ingat tengahari ni nak kuar pi Ampang Park, tapi kawan sebelah ni tegeliat kaki lak, so x leh arr nak ajak jalan..... huhu
'
kawan sebelah pulak kena cirit birit, pi sepital siap kena check darah lagik..... sian, doc. cakap dia kurang asid dalam perut, tu yang kena cirit birit tu..... sian lagik, siap dapat ubat yang kena simpan dalam peti beku lagik, tapi seb bek ubat tu bau cam ubat deman aisha, sedap jerk bau dia..... sian, huhu.....
'
k, sekian



2 comments

December 17, 2010 at 1:33 PM

oooh berdebar je nak dinilai..hehe..private pun ada penilaian gak..tp utk dpt bonus la..hehe..

December 17, 2010 at 2:08 PM

ohoho, ada jugak eh? so, bonus tu akan dapat ikut markah ker?.. hehe best nyer nak dapat bonus..

Post a Comment