^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22 December 2010

Home » » *Anakku bakal gadis litar*

*Anakku bakal gadis litar*

hm..... dah tengahari dah nie..... baru nak bersiaran kan..... konon2 macam siaran tertunda la ni.....
'
ari ni kena attend Bengkel Penyediaan Fail Meja (FM) Dan Manual Prosedur Kerja (MPK) kat opis jerk..... start pagi tadi, abis esok petang..... dari pagi sampai ke petang..... tu yang lambat tu..... jap lagi pukul 2.15 petang sambung balik.....
'
k lah, x mor membebel bebanyak..... cuma nak kongsi pic2 our lil aisha yang macam gadis litar jerk aku tengok..... hikhikhik cam perasan jerk mama asiah ni yerk..... huhu
'
x per la, janji aku nak kongsi pic aisha.... lama x tepek pic aisha kan..... hehe, jom kita tengok.....
'
'

tengok tu, my lil aisha wif her umbrella, jalan2 keliling halaman umah.....

'
'

punye la pusing2 keliling halaman umah, sampaikan aku x dihiraunye, suoh posing pon dia asik ler ngan payung dia.....
'
'
sampai poluh mengalir kat pipi tu, dia still main ngan payung tu..... hehe
'
'
hm, ada calon nak jadik cam gadis litar x????? harharhar..... tapi x mor arr yang seksi2 sangat..... hilang kecunnan my lil aisha karang.....
'
ekceli banyak lagi pic aisha ngan payung nie..... tapi takut x sempat nak upload..... so ni je la yang ada yerk..... hikhikhik so sweet my lil aisha..... sok birthday aisha yang ke-2 tahun..... ingat ujung minggu ni nak celebrate simple2 jerk..... semoga diizinkan Allah..... ameen
'
k, sekian
'
'

4 comments

December 22, 2010 at 1:47 PM

fuh dasat la gadis litar..kecik2 dh ada bakat..ekeekek:D

December 22, 2010 at 4:46 PM

pergh.. bakal jd gadis litar ke yang? heheheh..

December 22, 2010 at 5:13 PM

suziey;
hehe cam betul jerk...

December 22, 2010 at 5:14 PM

chugie;
huhu, nak glemer la aunty suzie..

Post a Comment