^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.1.11

Home » *Selepas tiga hari*

*Selepas tiga hari*

alhamdulillah, kita masih dipertemukan pada hari ini, di tahun baru ini..... rasanya x lambat kut aku nak wish.....
'
HAPPY NEW YEAR!!!
n
Selamat Kembali Ke Sekolah!!!!!
'
lambat aku update rini, bukan ape, ekceli hari ni 1st day bekerja di tahun baru kan..... n baru berkenalan ngan bos baru..... pepagi lagi dah wat meeting untuk pengenalan ngan staff2 yang ader kat sini, tu yang lambat update..... walopon ader staff yang bercuti atas urusan keluarga, tapi meeting di buat jugak oleh bos baru nie..... so, aku ucapkan selamat datang kepada bos baru aku tur.....
'
hm, 3 hari cuti aku memang x kemana2..... semalam ingat nak ajak aisha main beskal dia kat tasik..... tapi petang ujan lak..... so, dok umah kemas umah + buang umah anai2 yang dah berkampung kat bawah katil aisha..... huhu, abis katil baby aisha dah kena buang..... jahat punye anai2.....
'
x sabo rasanya nak pindah umah sendiri..... boleh la lari daripada masalah anai2 yang x penah nak hormat kami sebagai tuan umah, sesuka hati jerk dia makan perabot2 kat umah tu..... huwa!!!!! rasanya pindah umah nanti xder apa yang kami boleh bawak selain daripada sofa yang dah lembek kusyennyer..... coz kat umah aku tu banyak perabot kayu..... huhu
'
tapi x per, boleh arr aku melaram nagn perabot baru kat umah baru nanti..... hehe, banyak nyer nak kena spend duit kan..... insyaallah, akan aku usahakan.....
'
k, sekian
'
'

7 comments

January 3, 2011 at 2:05 PM

selamat tahun baru

wah...rumah baru eik, sure macam2 idea dalam kepala...tak apa walau RM banyak melayan..janji kepuasan dapat diperolehi..

tahniah...

January 3, 2011 at 2:46 PM

waaaaaaaahhhhhhhhhh
kayu katil aisha yg keras diimport dr kuantan tu pn kene makan jgk...
mmg pelahap tol la anai2 KL nih

January 3, 2011 at 2:54 PM

jangan lupa buat n3 khas tentang perabot baru kat rumah baru tau...

January 3, 2011 at 3:30 PM

alamak..bes nya bos baru dia. awal2 da buat meting.
bos baru kiterang lum lagi. cuma tadi dia dah panggil la. brief sesket ke dia pasal serahan tugas bos lama.

anyway, slamat ber bos la utk kita :))

January 3, 2011 at 3:34 PM

wahh..bestnyer nak pindah umah baru..biler tu kak..? dah siap ke umah nyer..?

erm..umah alin otw end ofthis year kot leh dpt kunci..excited kan kak dpt dok umah sendiri tp mengenankan belanja yg mau makan riban2 adoiaiii..

January 3, 2011 at 3:50 PM

selamat tahun baru masz...!!!

January 3, 2011 at 4:39 PM

citarasa rinduan;
selamat tahun baru jugak..... hm, tu la, memacam dalam kepala ni, tinggal nak kuar RM jerk..

usu;
memang tau anai2 Kl nie..... chissss!

zaidah;
insyaallah kak zai, x sabo nak dok umah sendri nie..

ida;
sesama la kita selamat yerk..

alynnz;
owh, nak dapat umah baru jugak yerk, tahniah alynnz..

chugie;
thanx chugie

Post a Comment