^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.1.11

Home » *Tik Tok Tik Tok*

*Tik Tok Tik Tok*

jarum jam terus bergerak..... dah petang dah upenyer..... insyaallah lagi 21 minit lagu kat punch akan berbunyik..... so, boleh arr BALIK!!!!!
'
hm, bos baru ni same jerk ngan bos lama, asik meeting jerk..... ntah la, pengurusan ni asik buat meting jerk..... rasa cam terabai jerk la anak2 buah nie..... agaknyer kalu jadik bos ni, memang kena meting jerk kut kan..... huhu
'
hm, boleh ker nak balik awal..... hubby dah pon selamat lapor diri kat tempat kerja baru ari nie..... tapi x jauh pon, sebelum ni hubby keje kat BSK, taun ni hubby tukar kat HR laks..... cuma tukar tingkat jerk dari tingkat 2 ke tingkat 1..... hehe, janji tukar bahagian kan.....
'
kalu kat bahagian lama dulu, selalu la jugak dapat jumpa hubby time dia kena despatch surat ke bahagian2 lain, tapi ari ni x jumpa lagi..... hm, x tau la apa spek kerja hubby kat tempat baru ni..... tunggu balik umah baru leh tau kut..... nak call extension pon x tau lagi yang baru ni..... huhu
'
pape pon, jap lagi boleh balik dah..... hihi
'
'


'
k, sekian
'
'


3 comments

January 3, 2011 at 5:08 PM

erhati-hati ketika memandu:-)

kawan sebelah
January 3, 2011 at 5:33 PM

jom balik! jom balik!

January 3, 2011 at 11:26 PM

tik tok2 tunggu time balik rupanya :)

Post a Comment