^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.1.11

Home » *Mana tujuan di hujung minggu pertama tahun 2011?*

*Mana tujuan di hujung minggu pertama tahun 2011?*

hm..... mengeluh lagi la aku nie..... asal!!!
'
x der pape pon, saje jerk nak mengeluh..... orang kata x baik kan mengeluh, nanti rezeki susah nak lekat..... ok, stop mengeluh dari sekarang..... uih!! boleh ker..... insyaallah.. huhu lari tajuk nampak.....
'
dah petang2 ni, sambil tunggu hubby n sebelum balik sempat la jenguk blog kengkawan, kebanyakkan kawan blogger dah ada planing ujung minggu ni, ada yang nak bercuti kat obesi, ada yang balik kampung, ada yang shopping barang baby, ada yang nak ajak family makan kat luar, n so on n so on.....
'
aku.....? x tau lah kan, ujung minggu ni, dalam keadaan yang masih 1/2 bulan nak bergaji ni, kena la berjimat cermat kan, stanby duit nak guna nanti masa nak masuk umah baru..... huhu, bile la nak dapat kunci umah baru nie..... x sabau rasanya.....


'
k, mungkin akan kuar jugak, tapi x tau ke mana, ingat nak ajak hubby pi IKEA, Damansara..... saje nak survey barang untuk umah baru..... tapi, hm..... mengeluh lagi.....
'
ok, x per, akan dibincangkan.....
'
k, sekian
'
'