^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21 January 2011

Home » *HOUZ Depot bagi diskaun sampai 80%*

*HOUZ Depot bagi diskaun sampai 80%*

wow!! syiok nye kalu dapat shopping n dapat diskaun sampai 80% kan..... best nyer..... hm, semalam kami (aku, hubby n our lil aisha) pi la ker Houz Depot ni yang branch kat Jalan Tunku Abdul Rahman, dari rumah aku, so easy nak pi sana..... kedai ni berhadapan ngan Pertama Kompleks KL, senang jerk nak cari walaupon ni 1st time kami pi.
'
ekceli idea nak pi Houz Depot tu timbul pagi semalam, semalam kan cuti, so aku x der aktiviti lain selain layan aisha main sambil belek2 majalan Renovation yang ada pic Eric Leong tu kan..... tetiba ternampak lah iklan Houz Depot yang beralamat di PJ, tapi aku macam ternampak2 jerk kedai tu ada kat KL nie..... n semalam kami pon main redah jerk la, x tau jalan kan.....
'
nak tau, kami redah naik motor jerk, aisha dok tengah2 antara kami..... seronok jerk dia naik motor dengan kepala kejap2 kekiri, kejap2 kekanan..... huhu, aku layan jerk la anak dara aku nan sorang tu.....
'
kami gerak dari rumah jam 5.00petang n dok kat situ sampai lah ke 7.00 malam..... 2 jam kami pusing2 kat Houz Depot tu..... macam2 yang kami tengok, wah!! rasa makin bersemangat kami nak renovate rumah n nak hias2 rumah kami yang belum kami duduki tu..... maka bertambah la idea dalam kepala ni nak buat macam tu, nak buat macam ni..... dari luar rumah ke dalam rumah, dari lantai hingga ke dinding sampai lah ke perabot n hiasan, semua ada..... seronoknye.....! so, jakun la aku nie..... haha
'
kat situ pon ada tempat makan Kopitian Station n kami pon apa lagi, trus je la kami dinner kat situ jugak sambil tunggu ujan berhenti..... on da way balik, aisha dah kenyang makan fries + eskrim n penat mengukur kedai Houz Depot tu, trus lentok tertidur di tengah2 kami..... sian anak mama, letih yerk.....
'
then sampai umah..... lepas siap2 diri memasing, hubby dengan semangatnya trus ambik kertas A4 n pen, trus mengadjust plan untuk renovate umah..... haha aku plak cuci mata tengok katalog Houz Depot yang kami bawa balik, berkira2 apa bahan2 nak guna..... perabot mana nak beli, tile kaler apa nak letak, kipas mana nak beli..... pendek kata kami pi kedai tu, menambah idea kami untuk rumah kami.....
'
sekarang ni Houz Depot tu ada sale sempena raya cina, n ia akan berakhir pada 17 Februari 2011 nie..... syuuuuu!!!!! hubby kata sempat lagi nak shopping kat kedai tu kalu offer tu habis 17 feb..... ha!!! x sabonyer nak shopping.....
'
sorry, n3 xder gambar
'

hanya gambar hiasan, saje tepek

'
k, sekian
'
'

6 comments

January 21, 2011 at 1:08 PM

COMEL SI KECIK BERBAJU MERAH TU.. ^_^..
NAIK MOTOR G KL..WAAAH AISHA PUN..BERANI EH,EINA TAK BERANI KALAU JAUH2 NI..HUHU..

SEMANGAT2X..KALAU EINA PUN SEMANGAT NI..SYOK AA ADA SALE GINI..

January 21, 2011 at 1:31 PM

mamalieyna;
hikhik, nak renobate umah punye pasal, x kira susah man, akan ku redah jua..

January 21, 2011 at 1:55 PM

syoknye dapat deko umah sendirik.. saya nih x tahu lah bila dapat beli rumah sendirik harga umah makin naik..gaji x bape nak naik..muehhehe

January 21, 2011 at 2:13 PM

nafira;
kalu nak tunggu gaji naik ntah bila kan, ni pon beli umahmain redah jerk.. huhu

January 21, 2011 at 3:58 PM

nampak gayanya..
ayu akan sentiasa singgah sini..
nak lihat hasil renovation rumah baru...

January 21, 2011 at 5:16 PM

citarasa rinduan;
sila sila.. x kena bayar pon.. hehe

Post a Comment