^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.1.11

Home » » *Idea lukisan cat dinding untuk rumah baru kami*

*Idea lukisan cat dinding untuk rumah baru kami*

.....lagi n3 pasal future umah kami.....
'
haihaihai,
'
jangan bosan k..... saje jerk nak kongsi apa yang aku jumpa n aku idam2kan untuk diaplikasikan kat umah baru kami..... hubby cakap ujung minggu ni dia nak ajak abang kat opis aku for survey ape kos untuk baikpulih rumah tu..... x sabo rasanye nak tau bape banyak kos yang kena then lepas tu boleh la aku kira2 bajet lain2..... hehe
'
sambil2 tu, aku dah mula la berangan nak ngecat umah baru kami tu, terutamanya bilik anak dara kami..... teruja tol la aku tengok design picture wall untuk bilik kanak2..... bilik kami pon mungkin ada, tapi x kompem lagi + ruang tamu mungkin ada sikit touch up ngan drawing..... haha imaginasi x boleh blah.....
'
nak tengok design terpilih yang mungkin akan aku buat..... see da pic ya
'
memula aku google..... terpandang la pic ni n trus terpikat..... cam sweet jerk kan, tapi x mor la sampai ke siling tu..... x sampai lak nak memanjat..... huhu
kaler pon aku rasa ok, n boleh match ngan kaler kuning yang aku nak wat sebagai kaler utama for my lil aisha punyer bilik.....
'
hah! kalu nak lukis camni pon boleh kut..... tapi, mau comot jadiknyer kucing ke beruang tu nanti dapat kat tangan aku..... huhu
'
hah! ni pon best, siap ada pagar lagik.....
macam header blog chugie pon ada gak kan..... hehe
'
ni pon antara favourite design for my lil aisha punye bilik..... tapi kaler kena tukar +kurangkan bulat2 tu bior x serabut.....
'
ha!!!!! kalu letak panda ni bebanyak dalam bilik aisha pon ok gak kan, tapi..... hm, dah jadik cam tadika lak nanti.....
'
design ni is for our bilik (master bedroom) cuma kaler nak kena tukar la ngan kaler light purple..... tapi hubby ada bagi cadangan "apa kata kita guna curtain jerk, kita rentang la dari atas sampai ke bawah, dari ujung sampai ke ujung..... senang, boleh selalu tukar2 curtain," hah! ok gak idea tu kan..... boleh diguna pakai..
'
ni pon for our bilik, tapi cam x best jerk.....
'
ni plak untuk ruang tamu..... uhuuuu cam best jerk kat ruang tamu boleh wat drawing..... kan
'

ni pon untuk ruang tamu jugak.....
'
tapi sume tu bergantung pada bajet jugak la kan..... yang penting, bilik aisha akan aku buat sikit drawing bior ceria sikit..... bagus untuk perkembangan minda dia..... yang lain2 tu cuma imaginasi n bergantung pada kerajinan tangan ini + bajet ofkos kan.....
'
so, tengoklah ujung minggu ni, hasil perbincangan dengan abang opis tu camane..... nanti baru leh set nak realisasikan imaginasi ini @ tidak.....
'
k, sekian
'
'

8 comments

January 11, 2011 at 3:52 PM

selamat men'deko2' rumah...ada ongkos banyak baru bestkan..boleh buat macam2..

January 11, 2011 at 3:58 PM

wah... deko!deko!deko!

January 11, 2011 at 4:40 PM

ieda;
ha.. tu bergantung bajet la tu

January 11, 2011 at 4:41 PM

mamalyna;
hikhikhik cam eric leong plak..

January 11, 2011 at 11:27 PM

bab mendeco2 ni mmg bestlah! hehe..tak sabar nk tengok real nnti..!

January 12, 2011 at 1:37 PM

mamalieyna;
hehe x sabar jugak nie..

January 12, 2011 at 3:10 PM

yg ada pagar tue macam blog chugie..hihiihi..

Anonymous
July 13, 2011 at 3:47 AM

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

I think Limewire is simply a Peer to Peer program for file sharing. If that's right then surely you can get a virus if the person you get a file from has it. Video files do not contain viruses. Neither do mp3 or jpg files. Viruses can be find in executable files (.exe) .dll files and a few other types.
unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
I have a Dell Latitude Laptop using Windows XP. I took it to Geek Squad because it was skipping and the freezing up when I played DVDs or any kind of audio. When it freezes I have to turn it off witut shutting it down. It also wouldn't freeze right away..it freezes into about 10 minutes of playing the DVD. It was also making weird noises when it froze. Best Buy informed me that the noise wasn't any hardware issue, but the kind of noise the computer makes when it's frozen. They said nothing was wrong hardware wise, and that I had 6 viruses on the laptop. Well now, all those viruses are removed, and my laptop is still skipping and freezing when I play DVDs..to the point where I have to turn off the computer without shutting it down. Also, now it freezes and makes a weird noises when I'm not playing any audio. If it's not viruses, and geek squad said everything is fine with the computer physically, then what is it? unlock iphone 4

unlock iphone 4 unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 [/url] how to unlock iphone 4

Post a Comment