^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.1.11

Home » » *Bilamana aisha belum bangun, boleh la aku berblogging*

*Bilamana aisha belum bangun, boleh la aku berblogging*

haha, pepagi dah bukak tenet..... tujuan nombor 1 adalah nak tengok website IKEA, tapi sebelum tu, harus la jenguk blog kan.....
'
ari ni, tetiba terbangun awal laks, coz dah semangat sangat nak pi tengok umah baru kami di Taman Rawang Perdana..... semalam hubby dah call tuan umah lama, n dia kata ari ni boleh la kalau nak ambik kunci, dia pon dah pindah umah baru dia kat Putrajaya nuun..... weehu!!!!! seronoknye.....
'
huh, semangat sungguh la nak pi sana ari ni, tapi..... betul ke hubby nak pi ari nie? coz hubby x berapa nak sihat kaki n tangan lepas bersenam seni last friday..... semalam pon xder aktiviti yang berat, just bawak aisha pi jenjalan kat Taman Tasik Titiwangsa. seb baik la aisha is very behave semalam, just duduk jerk kat tricycle dia n kami tolak keliling tasik..... x der ar dia merinta2 nak main kat playground macam selalu tu.....
'
ok, berbalik cerita umah baru kami, hm, ingat nanti kalu pi sana..... leh arr berkira2 tengok perabot apa yang sesuai nak letak (tuan umah lama ada jugak tinggalkan perabot dia untuk kami), nak tengok cat apa yang sesuai, nak tengok decoration apa nak guna, n last but not least..... ingat nak singgah umah kak yam..... x-oficcemate yang baru jugak pindah kat taman sama..... tu pon kalu dia x balik kampung la.....
'
k, sebelum aisha bangun, jom kita BW mana yang sempat yerk.....
'hanya gambar hiasan
'
k, sekian
'
'