^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

05 January 2011

Home » *Meeting, meeting dan meeting*

*Meeting, meeting dan meeting*

hm, dah tengahari, ops!! petang rupenyer..... sedar2 dok dalam bilik meeting tetiba punchcard bernyanyi (kalu kat sekolah dulu2 ada bunyi loceng)..... owh dah lunch time dah.....
'
seb baik punchcard bernyanyi, kalu x, mau meeting sampai petang..... huhu, x per, tadi masa pertengahan meeting, pengerusi bagi rehat jap coz ramai yang x makan pagi lagi..... dari jam 8.30 pagi meeting pembahagian projek, jam 1 petang baru boleh abis.....
'
mr google
'
dalam bilik meeting perut aku dah menyanyi awal dah, sama gak la ngan kawan seangkatan aku..... tim n anom..... sian kat kami..... bila perut menyanyi, mulut pon x boleh berbunyi, n pengerusi paham akan keadaan kami..... alhamdulillah, dia bagi rehat 10 minit untuk majlis keraian (makan meehon + cucur udang n air teh) sebelum sambung semula meeting.....
'
n abis meeting, baru leh dok tempat sendiri, alang2 dah makan tadi, n lunch time nie..... ape lagi, bloggin time..... jap lagi nak jenjalan umah kengkawan laks, gunakan masa semaksimum mungkin.....
'
k, sekian
'
'

4 comments

January 5, 2011 at 1:48 PM

kak...metting yg bagus paling lame 2 jam...bos akak tue kurang bagus la kan...hahahahahah..kalau lebih 2 jam tue bukan meeting..tue merapu...hahahahah

January 5, 2011 at 2:34 PM

uih lama nyer meeting kak..? bukanker hari isnin dah meeting..?
erm..mesti bnyk amanat dari boss akak kan..

January 5, 2011 at 5:07 PM

lylie;
ha!!! betul tu, memang banyak merapu pon, tp bukan bos besau yang chair..... bos pokok bunge... hehe

January 5, 2011 at 5:08 PM

alynnz;
hm, banyak la jugak
ari isnin ngan bos besau, ari ni ngan bos pokok bunge.. hehe

Post a Comment