^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.1.11

Home » » *Dah besar rupenyer baby mama nie yerk*

*Dah besar rupenyer baby mama nie yerk*

hah, x mor mukadimah pepanjang..... hanya gambar yang boleh menceritakan segala2nya..... so, see n read..... hehe
'
'
bukan apa..... nak cerita pasal baby car seat yang aku beli masa aisha kecik2 dulu..... last sunday, kemas katil aisha yang dah kena makan anai2 tu, jejak kasih la pulak ngan baby car seat tu..... see da picture ya..... pebende itam2 kat car seat tu yerk!!??
'
'
ha..... tu dia, ada baby rupenyer dok dalam tu..... hm baby ker? atau.....
'
'
owh! aisha ker yang dok dalam tu..... iskiskisk muat lagi ker?..... senang jerk, nak muatkan segala anggota badan, aisha cume perlu bengkokkan kaki dia, n..... see, dah muat dah.....
'
'
khusyuknyer la baby mama ni tengok tv sambil dok dalam car seat tu walopon terpaksa duduk dalam keadaan yang kaki berlipat n kepala terjulur kerluar dari car seat ituew.....
'
'
tu lah, dolu2 masa mama nak letak aisha dalam car seat tu x moh..... last2 mama simpan jerk bende tu bawah katil, seb baik anai2 sesat nak sampai car seat tu, kalu x mungkin dan arwah dah..... hihi
'
sekarang ni, tiap kali nak tengok tv, aisha akan dok dalam car seat tu [leh jadik kerusi rehat], kekadang aisha letak bear bear dia dalam tu n tolak ke depan n kebelakang [leh jadik troli menan], n sekarang, kalu nak minum susu botol aisha akan dok dalam car seat tu [leh jadik tempat minum susu].....
'
moralnya - car seat tu x leh nak simpan dalam bilik belakang, kena ada kat ruang tamu coz senang aisha nak capai untuk aktiviti dia seperti di atas..... hehe
'
k, sekian
'
'

7 comments

January 6, 2011 at 12:35 PM

dh beso dh.. layak dpt adik dh ni. nnt bleh die sorong adik die dlm baby car seat tu..hehe

January 6, 2011 at 12:54 PM

mama, ape kate bg baby beso ni adik? mesti meriah.. ekekeke

January 6, 2011 at 2:16 PM

usu;
hehe, insyaallah akan di usahakan..

January 6, 2011 at 2:18 PM

chugie;
hm tunggu adik fatin dapat adik dulu boleh?..... hehe

January 6, 2011 at 4:21 PM

mane bleh tunggu2.. ad peluang rembat je. har3

January 6, 2011 at 5:18 PM

usu;
ehem ehem, x sabo nampak.. hehe

January 7, 2011 at 9:36 AM

mmg la x sabar... dh penat nk layan aisha.. bg la layan adik aisha plak.. haha

Post a Comment