^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

04 January 2011

Home » *akhirnya..... TAHNIAH! usu*

*akhirnya..... TAHNIAH! usu*

alhamdulillah,
'
setelah tahun lepas adik aku, USU memegang lesen 'P' ..... maka dia dengan beraninya pada ujung taun lepas [cheh cam dah lame jerk kan] telah meng'ushar kereta apa yang nak di beli..... sejak hari itu, hampir tiap2 hari dia mengekses laman sesawang kereta2 nasional..... [haha, betul ker USU, saje tambah cerita nieh]
'
dan hari ini, aku terjengah blog USU n terdapat tahu yang dia telah mendapat apa yang di usharkannyer sejak tahun lepas lagik..... n aku tumpang bangga dengan harta yang dia miliki sekarang..... semoga dia menjaga harta tersebut dengan sebaik mungkin..... semoga cepat dapat langsaikan hutang yang kini menjadi tanggungjawab sendiri..... yerk USU, jangan x bayau tau, sian kat abang erol..... n drive bebaik tau.....
'
'
inilah adik aku
'
'
'
hah, jangan lupa kenalkan kami yang kat KL ni dengan kereta baru tu yerk, aisha nak jugak rasa naik kereta baru tu.....
'
k, sekian
'

6 comments

January 4, 2011 at 5:12 PM

tahniah...panjanglah langkah lepas nie/...

January 5, 2011 at 10:00 AM

tahniah ucuuuuu

January 5, 2011 at 12:41 PM

terima kasih pada yg menyokong kerjaya saya selama nih....haha

ha btol lah tu mmg tiap2 hari pn tgok kat laman sesawang kereta NASIONAL...

pesanan kedua terakhir: jgn risau, pinjaman bank sy dilengkapi dengan insuran...if ad pape jadi kat usu, org lain xkn ape2 pn ;)

pesanan terakhir: insyAllah... sampi lah nanti bila tiba masanya

January 5, 2011 at 1:19 PM

zaidah; hehe, itu sudah tentu nye akan terjadi.....

January 5, 2011 at 1:20 PM

rose; thanx kak rose..... (bagi pihak usu)

January 5, 2011 at 1:21 PM

usu; hm, yang last tu kalu boleh cepat lagi bagus.. huhu

Post a Comment