^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.1.11

Home » *Update Blog Dari Negeri Di Bawah Bayu Bah..*

*Update Blog Dari Negeri Di Bawah Bayu Bah..*

~update by email, no picture~

 
salam hari rabu.....
 
hm, lama sudah x bersiaran ni..... rasa rindu pulak nak melawat umah kengkawan..... umah sendiri dah hampir bersawang agaknya..... x boleh nak online lelama..... ni pon tumpang kat opis cawangan..... sementara nk attach file nak send kat orang KL, boleh la mengupdate blog..... tapi ni pon by email jerk..... huhu, x per la kan, janji ado....
 
nak jenjalan umah kengkawan x boleh la yerk..... maapkan saye yerk kengkawan..... kena tunggu balik Kl nanti baru boleh jenjalan n kita cerita bebanyak yerk.....
 
k, nak kena sambung wat keje, kalu ada masa..... update lagik yerk.....
 
k, sekian

Masz____

2 comments

January 26, 2011 at 1:58 PM

sronoknya pi sana..byk makan sepod tak? hehe

January 26, 2011 at 2:15 PM

amboi...berjimba2 kat sana yerk....seronok...jeles....

Post a Comment