^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

28.12.12

Home » , , , » *ZALORA - order confirmation*

*ZALORA - order confirmation*



as salam,


hari ini bersamaan 28 Dis 2012, aku dah pon redeem voucher yang aku menang dari GA Ringgitplus + Zalora ritu..... 




email dari Zalora yang meng'confirm'kan order yang aku buat..... ape yang aku beli..... woops dah dapat barang nanti aku up kat sini yerk..... ni letak sini pon sebagai reminder buat aku, bila aku beli n berapa lama pulak proses nak dapat barang yang di order tu..... erm, memula ada masalah jugak nak redeem voucher tu sebab kod yang diberi tu mengelirukan jugak, tapi berkat tunjuk ajar orang kat Zalora n berkat kesabaran aku nak hadiahkan hasil kemenangan ni kat si anak dara, alhamdulillah hari ni aku berjaya redeem akhirnya lepas berhari2 aku ngadap website Zalora tu..... hehe

sekarang tinggal tunggu barang sampai depan mata..... erm, agak2 nak jerit macam pompuan dalam iklan tv tu ke tak yerk..... hehe

k, sekian

11 comments

December 28, 2012 at 1:27 PM

hehehehe.. tak sabar nak tau oder ape? ahaks~ nanti jerit k~ hahahaha

December 28, 2012 at 1:35 PM

lya pon dah 3x shopping dgn zalora

December 28, 2012 at 1:49 PM

apa la tu yg die order.. mesti baju ni.. hehe..

December 28, 2012 at 1:49 PM

apa la tu yg die order.. mesti baju ni.. hehe..

December 28, 2012 at 1:51 PM

Pe la gerangan akn tiba tu ek?

December 28, 2012 at 3:29 PM

salam petang jumaat
singgah ptg :)

December 28, 2012 at 5:14 PM

nak jerit sama2 juga ...

December 28, 2012 at 5:34 PM

wahhh...ape barang itu ye..;)

December 28, 2012 at 11:19 PM

apa lah agak nya tuh...?

December 29, 2012 at 12:03 PM

wah ! ;)

December 29, 2012 at 6:40 PM

amboi2 berzalora kita yek

Post a Comment