^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.12.12

Home » , , , » *deko deko ~ kitchen cabinet pink*

*deko deko ~ kitchen cabinet pink*


as salam, 


ahah! akhirnya impian nak memiliki kitchen cabinet (KC) tercapai..... alhamdulillah..... walau x sebesar mana, tapi cukuplah ruang yang ada untuk aku sediakan makanan untuk kami 3 beranak..... saiz dapur pon x besar mana.....



dapur TerataKami


buat masa ni, kamibuat KC kat area memasak jek dulu, maklum bajet pon tu jerk yang ada..... disebabkan dinding dapur dah kaler hijau, maka xkan lah nak buat KC kaler hijau yang jadi idaman kalbu aku tu kan..... maka kami decided untuk ikut kata si anak dara tu nak kaler pink.....

ahaks, KC kaler pink + putih..... maklum lah bulan ni kan bulan ulang tahun dia, so kami ikut lah kata dia kan..... lagipun harga masih boleh kami tunaikan..... RM15 jerk..... bila dah siap..... erm, nampak comel jugak bila dah siap letak ngan dinding dapur yang kaler hijau tu..... bebel panjang pon x guna..... mesti kengkawan nak tengok KC kami kan..... meh



v



v



v



v



v



v



v



v



v






v



v



v



v



v

 

TADA!!!
inilah dia KC pilihan anak dara kami....



dari pandangan atas.....


 
zoom sikit.....

opss, jam tu senget pulak Hubby gantung.....



ha..... camner? ok x KC kami yang Aisha pilih nieh..... hehe, ni kira adiah besday aku untuk dia la..... beli hari Sabtu lepas sempena besday dia ari Ahadnya..... suka betul dia ngan KC nieh, asik ler ajak aku masak tiap2 hari..... 

"Mama nak nasi goreng? nak letak telur ke nak letak ayam"
"Papa nak makan nasi? nak letak telur ker nak letak ayam"
"nak kicap?"
"nak sup?"

ha, itulah dialog dia tiap kali dia nak masak..... kekadang tu siap paksa kami makan..... sebab dia nak masak..... haha, nanti dah besar jangan pulak tinggal tabiat suka masak tu yer sayang.....

 
 
beli KC, free periuk n pan + sudu garpu.....



k, sekian

10 comments

December 27, 2012 at 8:15 AM

adeh, tertipu saya..hehe...

wah, seronok la dia dapat main masak2 pasni.. siap masak utk mama n papa lagi tu.. mama ada chances la nk relax pasni..hehe

December 27, 2012 at 8:30 AM

selamat pagi
singgah kejap :)

December 27, 2012 at 8:42 AM

Cantik KC Aisya...pinky gitew.. :)
Rajinlah Aisya masak untuk mama & daddy..

December 27, 2012 at 8:59 AM

fuyooooooooooooooo......

December 27, 2012 at 9:13 AM

mula dah cakap oh tidak warna pink kabinet dapur... tapi aku tertipu.. anak2 memang suka berimaginasi.. tapi seronok tengok diaorang main...

December 27, 2012 at 10:11 AM

akakk!! dah tebayang kc pink taw..excited tau..hihi..tp kc pink aisha pun lawa..aunty pun teringin nak ada permainan pink2..baju pink2..

December 27, 2012 at 10:15 AM

alorr tomelnyerr kitchen kabinet dia...

December 27, 2012 at 11:04 AM

cit... sabor jer la...

December 27, 2012 at 1:10 PM

Hheeee, comel je..

Ingatkan betulla tadi, tak sabar nak tengok :D

December 27, 2012 at 2:15 PM

ooooo.. hahahahahaha.. aduhaiii..
beriya lah sis duk skodeng gambar dapur tuh.. menan aisya rupernye~

Post a Comment