^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.12.12

Home » *Along juara Masterchef 2 2012*

*Along juara Masterchef 2 2012*

As salam,

Erm aku ingat Along yg akan menjuarai Masterchef 2 tahun ni, tapi tidak...uhuk

Tahniah la pada Izyan yg berjaya menambat hati 15 org chef yg dijemput untuk jadi juri malam tadi sehingga berjaya memiliki takhta Juara Masterchef 2... Bleh panggil Chef Izyan la lpas ni kan... Hurm...

Tahniah jugak buat Along n AhHong yg mara ke final round walau x berjaya... Aku doakan dorg berjaya la kat luar sana terutama Along yg nak tkar course kpd kulinari, bakal chef jugak ni, hehe...

K, sekian


Pssst : tahniah jugak buat Harimau Malaya yg tumpaskan Garuda 2 - 0 mlm tadi untuk Piala AFF Suzuki...
Pssst 1 : smlm berjaya terjah KWC, ok ke x ok? nti aku cerita pngalaman kat sana ye...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments

December 2, 2012 at 12:36 PM

memang izyan layak dik..
tapi along dan ah hong pun apa kurangnya kan ;)

December 2, 2012 at 2:46 PM

izyan memg layak menang =)

Post a Comment