^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.12.12

Home » , , , » *#nakcaritadika*

*#nakcaritadika*


as salam,


hah, tajuk ntah hape2 la aku ni kan.... huhu sedey sikit, tu yang letak tajuk merapu tu..... bajet update entry ala2 twitter gitu kan..... ngeh ngeh ngeh.....

 actually sampai sekarang aku tertunggu2 lah bila Taska Aida nak open registration untuk sesi tadika next year..... nak tanya x tertanya2 kat owner taska tu sebab tiap2 hari ambik Aisha dah lewat ke pukul 7 8 malam..... so kelam kabut sikit lah nak balik rumah kan..... lagipon owner tu cakap dia x boleh nak kompem lagi sebab dia nak tunggu bibik dia balik Indonesia dulu baru boleh nak bagitau kat mak pak bebudak yang dok situ samada ambik untuk tadika atau x.....

dan akhirnya semalam, Puan Hajah Aida, owner Taska Aida dah pon bagitau keputusan yang memang aku tunggu2 sejak awal bulan doblas ritu..... dia maklumkan yang Taska Aida x ambik untuk sesi Tadika tahun 2013 sebab Bibik dia x balik dari Indonesia..... so dia x boleh nak bagi tumpuan kat student kalu dia ambik bebudak untuk tadika..... kat situ ada 2 assistant tapi dia x harap sangat sebab nak mengajar kanak2 berusia 5 6 tahun kena ada konsentrasi kan.....

maka perbincangan dah dibuat ngan Hubby, maka kami terpaksalah cari tadika lain untuk hantar Aisha school tahun depan..... adalah beberapa list yang aku dah call, ada yang masih boleh terima dan ada jugak yang dah tutup registration..... maklumlah sesi sekolah tahun 2013 tinggal beberapa hari jerk lagi kan..... so kami x boleh nak memilih sangat lah.....

pilihan dah dibuat n esok kena jugak pi Tadika Sri Terentang, Rawang untuk register terus Aisha school kat situ..... sebab next Monday kami cuti balik kampung..... tapi day care tetap kat Taska Aida, seb baik lah owner taska tu memang dah sedia transport untuk bebudak yang sekolah kat tempat lain..... tinggal bayar jerk lagi..... kadar bayaran x tahu lagi, tunggu lah sok kalu dah dapat info aku nak share kat sini jugak, sebagai info aku masa akan datang..... ye lah, rasanya lama kut Aisha akan dok taska tu sampai lah dia pandai jaga diri sendiri untuk dok kat umah sementara kami pi keje kan.....

semoga semuanya dipermudahkan demi pendidikan anak kami..... ameen


k, sekian

5 comments

December 27, 2012 at 1:09 PM

InsyaAllah mudah-mudahan... :D

December 27, 2012 at 1:41 PM

semoga dipermudahkan segala urusan masz.. amin.. :)

December 27, 2012 at 2:40 PM

moga dipermudahkan semuanye.. last minit dh tuh~ byk tadika dh tutup utk pendaftaran..

December 27, 2012 at 2:49 PM

amin :)

December 28, 2012 at 10:46 AM

takpe masz sempat lagi tu...hope dpt jumpe taska yg okey yeak ....

Post a Comment