^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

18.12.12

Home » , » *Y.E.S - polish marble RM7.90/sq

*Y.E.S - polish marble RM7.90/sq


as salam, 


erm, ada x kengkawan yang pernah buat atau pernah guna service polish marble untuk lantai..... biasanya dorang ambik charge berapa yerk?..... 
kalau dalam rumah dah ada perabot camner pulak yerk, coz kalu ikut cerita kawan opis aku ni, dorang nak polish kena guna air yang banyak..... huhu

TerataKami kan yang asal guna lantai marble, so sejak duduk memang x pernah polish lagi, cuma cuci biasa jerk..... tengok lantai dia memang macam x pernah polish sejak dipasang oleh tuan rumah lama kami..... so x berkilat n ada bekas kuning2 kat depan pintu bilik air.....

so, agak2 ada x kengkawan yang pernah buat atau guna service polish marble ni..... kongsilah ngan aku..... tengah cari info nieh..... erm, pagi tagi on the way datang opis naik moto, aku ternampak banner iklan untuk polish marble 600mm x 600mm = RM7.90/sq..... maknanya 1 kaki persegi dia charge RM7.90..... erm, ok ker?..... kalu kira2 TerataKami yang ada marble seluas 20' x 20' lebih kurang untuk ruang bawah dan saiz yang sama jugak untuk ruang atas..... bila dah kira2 kena sediakan bajet dalam RM3,000 lebih jugak untuk satu ruang kan..... uhuk tercekik jap.....

kalau kengkawan ada info pasal ni boleh la share ngan aku yerk, kalu ada link untuk aku pi lawat, letak kat komen, nanti aku boleh la tengok..... kan.....
 

k, sekian


7 comments

December 18, 2012 at 1:59 PM

mahal gak

December 18, 2012 at 2:06 PM

memang tak tau pasal ini..

December 18, 2012 at 3:22 PM

perggghhh..mahal tu!

December 18, 2012 at 11:00 PM

mahalnyer... tak tahu pasal polish marble nie...

December 19, 2012 at 12:31 AM

Tak tahu bab² begini..

December 19, 2012 at 1:32 PM

mahalnya.. macam x logik je smpai rege camtu.. try la survey yg lain..

April 9, 2015 at 11:10 PM

Mahal sgt tu.... Standard rege sekaki rm 2.... Lg luas dia polish lg murah rege sekaki...

Post a Comment