^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.12.12

Home » , , » *tiga tahun, sebelas bulan, dua minggu*

*tiga tahun, sebelas bulan, dua minggu*

as salam, 




see the lilypie ticker kat atas tu.....
erm, maknanye lagi 2 minggu genap Aisha 4 tahun.....
dalam kepala asik dok mikior nak celebrate birthday girl camner.....
x kisah lah ringkas camner pon janji ada kek sebiji untuk dia.....

owh yer, anak dara dah request, nanti dia nak potong kek BoboiBoy Angin.....
haha, penangan kartun kan.....



kenapa x nak BoboiBoy Tanah ker, BoboiBoy Petir ker.....
aku x tahu.....
haha

so masih berfikir2 lagi nak sambut camner.....
 

k, sekian

9 comments

December 8, 2012 at 9:20 AM

tak lama dah tu..
simple tapi meriah :D

December 8, 2012 at 11:07 AM

Besar dah Aisha..tak terasakan..Qis plak lagi sebulan dari tarikh hari ni masuk 4tahun...

December 8, 2012 at 11:07 AM

It's nice, dia ada 'decision' sendiri:)

so cute

http://inijojomerah.blogspot.com

December 8, 2012 at 1:02 PM

ucap dulu...heppy bday aisha...

December 8, 2012 at 5:35 PM

hurmm bagusnya aisha .. dah pandai buat permintaan .. ;)

December 8, 2012 at 6:10 PM

Salam, wah birthday girl nak jd pelari pantas ni. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

December 8, 2012 at 10:04 PM

bgtau awal2 lagi tu..haha xdan nak buar surprise

December 9, 2012 at 4:43 PM

gegirl siap request ye.. hehee :)

December 10, 2012 at 12:18 PM

potong kek kat kampung la...

kek mokde da habis da, tu la penangan beli kek kampung, kejap je bleh abis. maksu pn ade wat kek coklat kukus smlm...moh rasa

Post a Comment