^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.12.12

Home » , » *Wordless wenesday ~ Teddy Bear untuk dijual*

*Wordless wenesday ~ Teddy Bear untuk dijual*

 
as salam, 



 ni dua2 Aisha punya.....



 yang besar tu mama dia, yang kecik tu anak dia.....



tapi kan.....
opsssss, mahap yerk auntie uncle sume, bear ni bukan untuk di jual.....
Mama propa jerk tu..... Aisha sayang bear ni tau, coz nak mintak Mama ngan Papa belikan selalu x dapek la kan..... x jadi jual, x jadi jual..... hehe

k, sekian



pssst : Aisha!!! nape upload bear tu kat blog Mama? dah dah, nanti Aisha dah besar Aisha buat blog sendiri yerk..... 

3 comments

December 19, 2012 at 8:20 AM

cutenya aisha punya bear... masz punya hearder blog comella

December 19, 2012 at 9:39 AM

Cute bear macam tuannya yg comel..^^

December 19, 2012 at 2:50 PM

amboiii.. aisya pon dah pandai update blog mama eh~ bakal jadik blogger hebat jugak nanti nih~

Post a Comment