^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.5.12

Home » , , , , , » *Pose Of Us @Genting Highlands*

*Pose Of Us @Genting Highlands*




salam jumaat,


erm, alhamdulillah dah tiba hari jumaat, penghulu segala hari..... moga hari2 mendatang semakin baik dan semakin baik dan semakin baik..... kalau ikut, my hubby akan gerak ke Melaka hari ni hingga lah ke 29hb nanti untuk urusan aktiviti promosi di Mahkota Parade..... tapi x tahu dia dah gerak ke belum..... x per lah, yang penting moga semua berjalan dengan lancar..... ameen

so, masih lagi cerita Genting..... walau hanya 2 hari 1 malam, tapi banyak jugak cerita aku yerk..... haha redha je la yerk kengkawan..... actually kami ada naik sampai ke Genting Theme Park atas nuun tapi sebab ramai sangat umat, maka xder kami bergambaran sakan..... kami cuma lepaskan gian n nak gembirakan hati Aisha, kami naik 1 game indoor yang ada kepala rusa depan dia tu..... jalan slow jerk atas udara..... bajet nak cari 1 sweater genting untuk Aisha tapi x jumpa kedai plak..... dah lupa la jalan nak ke Genting Hotel dari Hotel First World tu..... haha, boleh x?.....

lepas tu, kami terus jerk turun bawah hajat nak cari strawbery park..... kami jumpa x straberry park tu?..... nanti entry lain aku cerita yerk.....

so, on the way ke bawah tu kami stop jap kat tepi jalan..... cari jalan yang selamat untuk stop tepi yerk..... tujuan adalah untuk berphotoshoot..... haha, gila lama x berphotoshoot macam nie..... x kira la kereta @ bas @ moto yang lalu lalang kat situ kan..... kami layan jerk kamera hubby yang klik klik dan klik..... maklumlah dah lama x pose depan kamera kan.....

jom layan pose kami @Genting.....
tapi gambar x banyak tau..... sebab sejuk..... lagi pon time tu baru lepas hujan.....


pose 1st : goooood from us.....
view kabus di belakang sangat tebal.....



pose 2nd : AAAAAAAaaaaa..... jeritan tanpa suara..... haha
x nampak pape pon kat belakang kami.....



 pose 3rd (last) : double good from the 3 of us.....
kabus dah hilang sikit demi sikit.....


ok dah selesai pose kami kat tepi jalan..... jom jalan bawah cari strawberry pulak.....
nak layan pose Aisha ada kat SINI jugak.....

k, sekian


9 comments

May 25, 2012 at 11:20 AM

woo..tebalnye kabus ituh..mmg nmpk cam didnding jek..

May 25, 2012 at 12:03 PM

tp menten leh tahan sejuk..kalu sy...da herot mulut sbb bersin xhenti2

May 25, 2012 at 2:15 PM

kabus ke?? tebalnye.. ingatkan dinding jugak tadi..:)

May 25, 2012 at 2:23 PM

Seronok la aisya jalan2 genting

May 25, 2012 at 3:10 PM

plan ujung thn ni klau jd la.. dh lama x g sana last 2008

May 25, 2012 at 3:59 PM

Syoknye jln2 kat geting..lama giler lily tak pegi sana...bilalah agaknye dpt jejak k sana lagi...
sukalah pic 2nd last tu..ceria sungguh..^^

May 25, 2012 at 4:55 PM

ceria je korg kan..comey

May 25, 2012 at 6:54 PM

anyway nice pics. aisha ni photogenic. :)

May 25, 2012 at 10:16 PM

tebal betul kabus tuu, wahhh cantikkk pic, sukee tgk ;)

Post a Comment