^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.5.12

Home » *Alhamdulillah, tapi...*

*Alhamdulillah, tapi...*

Salam,

Dah mlm bru bleh update, ni pon kna update lelaju, coz online gn BB jek, x larat nak menaip panjang2, ni pon guna short form jek, huhu

Ari ni trus msuk opis walau mlm td smpai dr kota bharu jam 1 tgh mlm, letih jgk bdan ni tp tuntutan kerja kan, so kena redha la...:)

Msuk opis pepagi bos dah tnya pasal murtabak raja, maklumla kelantan kan terkenal dgn murtabak raja kan, ptutnya tanya psal keje yg aku slaras kat sana, tp xde plak dia tanye, lupa kut, hehe

Habis diskas pape yg patut, buat pape yg trtgguh slama aku pi klantan 2 ari ni, tgari kuar plak ngan kak farin, nizan n sandy utk bli brg2 nak bawa ke awana genting sok...huh letih jgk kuar bli brg2 opis ni, kalu brg sndri xpe la, jalan 2 ari nonstop pon aku sanggup...haha

Sok aku n beberape kwan opis dah kena pi awana genting plak utk set prsdiaan pendaftaran pserta ari jumaat pg tu...moga sume brjalan lancar, ameen

Blum habis rindu aku kat Aisha, dah kema pi genting plak...huhu, moga lpas ni xde la kerja2 yg akan buatkan aku kna stay jauh2 ngan Aisha...kalu skali skala xpe, ni dah tiap2 minggu kna tinggak, sian kat aku ngan Aisha nbn paja Aisha skali...ups

Eh, mcm dah pnjang plak aku mbebel ni, blik umah kang nak kna kmas baju plak utk sok, FYI aku still kat opis diwaktu ini jam 8.45 mlm...:(

Nti2 ada free aku update lg yek, thanx la pd kengkawan yg sudi singgah umah aku ni, tggu kunjungan blas aku yek

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments

May 17, 2012 at 8:07 AM

sy tggu..hehe

May 17, 2012 at 9:18 AM

patut lah sambung call tak angkat rupanya tak ada kat opis...

May 17, 2012 at 10:47 AM

nk itot g awana hehehe

May 17, 2012 at 11:01 AM

wlupun byk typo tp aku faham hehehehe

kesian ek aisha ibu die asek kena OS je

May 17, 2012 at 12:54 PM

take care..

May 17, 2012 at 3:18 PM

memang agak sukar kalo keje yg kena outstation kan~ sesekali ok lah.. kalo selalu sgt.. kesian kat org yg kena tinggal..:)

May 17, 2012 at 5:37 PM

huhu..apa lar nasib kan kak..alin pun tunggu turn jew nak outstation kak..anak n hubby asyik kena tinggal..terpaksa..kadang2 rasa dah xder keseronokkan bekerja..

Post a Comment