^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.5.12

Home » , , , » *Kerepek Cendawan Organik dari genting*

*Kerepek Cendawan Organik dari genting*

salam,

ingta x entry lepas, aku ada cerita pasal kerepek cendawan pelbagai perisa.....

 
 ha, inilah dia rupa kerepek cendawan tu...... packaging dia.....

Oyster Mushroom Crisps nama dia, keluaran Fruli Fresh..... rasa dia memang sedap, rangup jerk bila makan, n rasa dia kalau curry memang rasa curry, yang ni rasa black paper, ada rasa wasabi dan ada jugak original..... yang penting mushroon ni ditanam secara organik n halal untuk di makan..... aku x tau samada pasaraya biasa ada jual ke tak kerepek cendawan nih..... kalu ada kat mana yerk?..... 1 paket dijual RM3.00, berat 30gm..... saiz besar packing dia lebih kurang roti tawar yang kecik tu..... kalu harga kat pasaran luar (selain dari Genting) mungkin boleh dapat lagi rendah kut.....

tapi kerepek ni adalah buatan Muar, Johor (hehe bangga jap)..... bukan kilang kat Genting yerk kengkawan..... pape pon yang penting, rasa kerepek ni sedap n rangup..... nak beli lagi, kena pi Genting lagi la nampaknye..... hehe

k, sekian

10 comments

May 30, 2012 at 8:06 AM

sedapppnyerrr kak mazs..balik johor la carik..kalo balik nk order jgak..suka cendawannn..;)

May 30, 2012 at 8:49 AM

mmg sedap cendawan tu..kak fieza pnh try yg black peper je...leka mengunyah...

May 30, 2012 at 9:13 AM

jauhnya nk menyoping kerepek...

May 30, 2012 at 11:14 AM

alamak masz mane gambar kerepeknye...bentuk cendawan la jugak yeak...sedap nie...dah le lieya peminat cendawan....

May 30, 2012 at 11:39 AM

salam kenal.. sy follow sini yer.. :)

May 30, 2012 at 12:29 PM

memang sedap nie
akk pernah makan masa ada pameran
hasil produk asas tani ;)

May 30, 2012 at 1:26 PM

nak rase2x....

May 30, 2012 at 6:02 PM

Tak pernah rasa lagi...macam sedap jer ni..tapi tak pernah nampak jual kat sini...

May 30, 2012 at 8:41 PM

Baru nk beli but jauh la plak nk g beli

January 9, 2013 at 11:48 AM

assalamualaikum....
boleh tahu kat mane ade jual oyster mushroom crisps tu?

Post a Comment