^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.5.12

Home » *Hotel Raudhah, Kota Bharu*

*Hotel Raudhah, Kota Bharu*

Salam,

Dah breakfast lum, ke ada yg puasa ari ni? Moga semua dipermudahkan ye.....

Ari ni aku brada di KB, kelantan utk kerja2 yg mnuntut aku brada di sini slama 2 ari, sok mlm blik smula KL, moga semuamya dipermudahkan, ameen..... Kat sini aku stay di Hotel Raudah, Wakaf Che Yeh,Kota Bharu.....

Not bad la hotel ni, kalu stakat utk rehat, tidur n mandi waktu mlm kan, coz hotel ni simpel jek, xdela jakuzi ke kolam bagai, apatah lagi theme park mcm kat Gold Coast Resort Morib yg aku pi sblum ni kan, hehe

Gambar hotel ni, nti blik KL aku share yek, tu pon kalu smpat coz blik ni, aku akan ke Awana Genting plak..... Insyaallah aku akan share jgk bila free nti yek...

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13 comments

May 14, 2012 at 7:57 AM

ala..napa tak duk kat Habib? Selesa sikit..

May 14, 2012 at 9:08 AM

wah bersiaran dari kelantan gitu....kelas gitu...lieya nak cuti2 malaysia kat sane ...sonok kat situ...mkn best ...soping pun murah2....

May 14, 2012 at 9:25 AM

BESTNYE DPT BEKERJA SAMBIL BERJALAN KAN..TERINGIN PLAK..SBB DH BOSAN ASIK KEJE NGADAP KOMPUTER..HOHO

May 14, 2012 at 9:52 AM

waahhh bestnyaa keje sambil jalan2..

May 14, 2012 at 9:54 AM

asal boleh tido ngan selesa bg aku dah cukup melainkan klu bw anak² mesti cr yg ade pool ...

May 14, 2012 at 10:45 AM

selamat bekerja ye =)

May 14, 2012 at 12:42 PM

wakaf che yeh..owhh bole soping smpai penat tuu kat situ..bestnya..

May 14, 2012 at 2:43 PM

dalam banyak2 negeri kat malaysia ni, kelantan je xpernah pegi lagik.. tinginnya... huhu

May 14, 2012 at 3:27 PM

g genting wat apa plak kak..? last week hr wat team building kat genting gak kan..?

May 15, 2012 at 12:29 PM

ari tue g kelantan ngantar adik kawin tp xsempat g jenjalan mana pun..

May 15, 2012 at 1:01 PM

aku puasa dari semlm lagi...lepas tu tgk blog org publish pasal makanan buat aku stress je...haha...

May 15, 2012 at 3:44 PM

jgn lupa ole2 utk kami!

May 15, 2012 at 6:49 PM

Hmm..amacam sana?best tak?Baca entri ni rindu lak nak balik kg..hehehe

Post a Comment