^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.5.12

Home » *Menang Samsung Galaxy Note*

*Menang Samsung Galaxy Note*



nak menang Samsung Galaxy Note?


RHB tengah buat peraduan bermula 10 Mei - 11 Julai 2012

 
caranya sangat mudah, dengan hanya melakukan transaksi melalui RHB internet banking, kengkawan dah boleh dapat hadiah Samsung Galaxy Note seorang setiap minggu. 

 kengkawan jugak boleh menang trip ke LONDON untuk 3 orang kalau menang Grand Prize. percutian 7H6M termasuk penginapan dan tiket flight tu.

wah bestnyer kalau dapat..... tapi aku xder akaun RHB..... so kengkawan yang ada akaun RHB nieh, apa lagi, join la peraduan ni..... mana lah tau ada rezeki kengkawan boleh melancong ke London.....

mood : verangan naik bas double dacker kaler merah kat london

k, sekian

4 comments

May 29, 2012 at 4:32 PM

ada je akaun ni tp x penah activate online transaction sbb nyer..x konfiden! ;-)

May 29, 2012 at 4:40 PM

sy pon xde rhb..ade pakcik rimau jek..pakcik rimau xnak buat peraduan jgak ke..sy boleh dikatakan ari2 buat transaksi..pembeli on9 la katakan..haha

May 30, 2012 at 8:38 AM

aler, takde akaun rhb la...sobsss

May 30, 2012 at 9:06 PM

Ala...diriku pun xde gak akaun...nape la bank lain x wat gak peraduan tu...hehe

Post a Comment