^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.10.12

Home » , , , , , » *Melaka Wonderland Theme Park & Resort*

*Melaka Wonderland Theme Park & Resort*

as salam, 
 ~keje dah setel so boleh bercerita panjang sikit..... hehe~


wah!!!!! bestnyer tajuk tu kan.....
lagi best kalu dapat pi sana kan.....
lagi-lagi lah sejak Aisha dah ada pelampung baru nieh.....
rasa membuak2 jerk nak ajak dia pi sana.....
insyaallah, kalau niat tu betul untuk menggembirakan hati si anak, Allah akan permudahkan perjalanan kita kan.....


 oho, ini pic tahun lepas masa aku outstation ke Melaka, tapi time ni aku x der n my dear Hubby + Aisha cuma ambik gambar kat entrance jerk

esok kami nak ke Muar untuk hadiri kenduri kahwin anak atok Tam (pakcik mak kalu aku x silap)..... so lepas selesai kenduri tu hajat di hati nak ke Melaka Wonderland Theme Park.....
harga tiket dah survey, setakat hari ni harga untuk hujung minggu.....
Dewasa RM30.00 n Kanak2 RM25.00 (tinggi bawah 90cm).....
rasanya Aisha masih free lagik kut..... muahaha harap2 lah kan.....

dah lama x bawa anak dara ni pi main air..... last adalah dii Gold Coast Morib bulan 2 ari tu..... pon time aku berkursus..... hehe

so, moga2 apa yang dirancang esok menjadi kenyataan dan dipermudahkan oleh-Nya..... ameen

k, sekian


p/s : nak jemput kengkawan datang umah Hari Raya Haji ni sempena Majlis Kesyukuran TerataKami..... jemput datang yerk bagi mereka yang berada di kawasan Lembah Klang.....

7 comments

October 19, 2012 at 1:46 PM

alaa...kenapew raye aji..?mcmanew nak datang...?

October 19, 2012 at 2:16 PM

selamat berhujung minggu & bergembira ye sis.. sonok la aisha nk mandi manda yer.. :)

October 19, 2012 at 2:59 PM

huk..huk..huk..die balas balik komen nangis td..hehe

bestnyer naik umah baru kan..;)
neni x pernah pergi lg melaka wonderland..tempat die agak baru kan..;)

October 19, 2012 at 3:27 PM

Syok..moga perancangan jadi kenyataan..^^

October 19, 2012 at 3:53 PM

mmg best kat sini !

October 19, 2012 at 3:56 PM

happy weekend sis
anum belum sampai lagi tempat nie

October 19, 2012 at 5:52 PM

as salam

byk jugak tpt2 menarik kat m'sia ni yer :)

Post a Comment