^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.10.12

Home » , , » *google*

*google*

as salam, 

 bukak google pagi ni.....
ternampak mendealah ni.....
v

so sweet.....
then ada anak panah kat tepi kanan bawah tu kan.....
saje try klik.....


then keluar mendealah ni.....
v


ada lagi anak panah tu.....
klik lagi.....


kuar mendealah ni pulak.....
v


eh eh, sume ada kesinambungan.....
ada lagi anak panah.....
klik lagi.....


kuar pulak mendealah ni.....
v


whaaaaa, ada lagi.....
klik lagi.....


mendealah ni pulak kuar.....
v

ha, yang ni panjang sikit.....
ada lagi anak panah kat bawah tu.....
klik.....
dan membawa kita kepada cerita sebenar di sebalik gambar bergerak di atas.....

cerita pasal.....

 
so, kali ni google buat mendealah comel ni sempena ulang tahun ke-107 komik Little Nemo in Slumberland oleh Winsor Zenic McCay

sweet.....

k, sekian

11 comments

October 15, 2012 at 9:42 AM

google pon ikut tema kan..kalo olimpik kual la tulisian ala2 olimpik..kreatif!

October 15, 2012 at 10:47 AM

google mmg kreatif kan. sweet je gambar2 tu sume. nampak klasik gitu :D

October 15, 2012 at 11:16 AM

nice and creative kan!

October 15, 2012 at 11:50 AM

Ohsemkan..lily dah cuba..^^

October 15, 2012 at 11:52 AM

memang google suke celebrate mana program macam nie kan ..
memang cantik2 ;)

October 15, 2012 at 12:04 PM

aku suka tgk kat googles tu ....

October 15, 2012 at 1:51 PM

comel.. kraetif betul.. :)

October 15, 2012 at 1:58 PM

suka jugak gambar2 google yg colorful tuh.. comel sgt~

October 15, 2012 at 2:20 PM

comel sgt :)

October 15, 2012 at 4:23 PM

apsal google linda tak kuar pun gini.. kaku jek google skema..

October 15, 2012 at 8:03 PM

perasan jugak...tapi tak terlintas nak klik2 tuh...:)

Post a Comment