^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.10.12

Home » , , » *NUFFNANG dah sedar diri*

*NUFFNANG dah sedar diri*

as salam, 

alhamdulillah, mr.Nuff dah kembali sedar n dah ponget back to track..... ingat entry aku semalam pasal perbezaan jumlah earning?..... so hari ni dah kembali normal dah..... hehe



 tengok nie.....

hehe, makanya aku x boleh cash out lagik la..... huhu
tengok jumlah tu, kalu ikut nak cash out kena total earnings RM50.00 
so, aku kena kutip lagi RM1.49 jerk lagi untuk cash out.....
isk, nape lah mr.Nuff x cukupkan amaun tu..... x baik tau.....
bagila merasa aku nak cash out sekali pon x per lah..... tapi kalu nak bagi banyak2 kali pon di alu2 kan..... ngeh3

so, moral of the story..... erm camner yerk kengkawan yang dah cash out amaun tu sebelum ni? dapat ker?.....

k, sekian

3 comments

October 4, 2012 at 8:48 PM

x per2 .. sabarrr dulu dik ;)

October 7, 2012 at 8:59 AM

Tulah tergezut gak aritu BE berderet ;)

October 7, 2012 at 12:19 PM

Chayok2 masz..sikit jer lagi tu boleh cash out dah..^^

Post a Comment