^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.10.12

Home » , , » *Wordless Wednesday ~ comel tak saya?*

*Wordless Wednesday ~ comel tak saya?*

as salam, 



opss.....
bukan kaki.....
tapi Polkadots Shoes yang aku mintak my dear Hubby belikan kat Rawang malam semalam.....
hehe
thanx Dear.....

k, sekian
 

16 comments

October 17, 2012 at 8:34 AM

tomei2

October 17, 2012 at 8:43 AM

comel2!..suke giler polkadot ni..hehe

October 17, 2012 at 9:01 AM

comel comel...nak jugak...ada beli 2 tak...hehehe

October 17, 2012 at 9:30 AM

waaa. rasenye kasut idaman gak ni nak beli kat zalora tp tak terbeli2 lg. hihi. nice!

October 17, 2012 at 9:35 AM

comel2...

October 17, 2012 at 9:40 AM

comel gitu =)

October 17, 2012 at 10:42 AM

syomel! syomel! polkadot lagi hah

October 17, 2012 at 10:49 AM

cam selesa kasut ni...polka dot lagik...

October 17, 2012 at 1:15 PM

cantek! comel! cute!!
tapi kaki akak tak comel pakai kasut cam tuh.. kaki pesen kembang bermangkuk2..huhuhuhu

October 17, 2012 at 2:24 PM

cantiknyer suka2 !

October 17, 2012 at 4:29 PM

Seyes memang cantik, MJ dah jatuh chenta jugak ;D

October 17, 2012 at 4:52 PM

mmg comel kasut polkadot tu...

October 17, 2012 at 5:13 PM

@♥cikmOt♥ izan, masz memang ada beli 2, satu untuk kaki kiri satu untuk kaki kanan... hehe
gurau jerk k

October 17, 2012 at 5:15 PM

hik hik hik.....
kembang semangkuk tuan punya blog ni suma kata kasut dia cantik cumel cute dan yang sewaktu dengannya....

terima kasih semua!!!

October 17, 2012 at 9:10 PM

alah2 comelllllllllll ;))

October 18, 2012 at 10:31 AM

comel..smpi ke kasut pon ada polkadot

Post a Comment