^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.10.12

Home » *Wordless Wednesday ~ jemputan*

*Wordless Wednesday ~ jemputan*

as salam, 




ini adalah bersempena ULANGBULAN ke-2 kami duduk di TerataKami.....
ha, ade ker istilah ulangbulan yerk?.. hehe
actually ni adalah majlis kesyukuran sebab kami dah duduk rumah sendiri, alhamdulillah.....
 

so, kepada kengkawan yang x balik kampung macam kami n beraya di area Lembah Klang n yang sewaktu dengannya, kami berbesar hati menjemput kengkawan datang.....
kehadiran kengkawan amat kami hargai..... semoga dipermudahkan perjalanan kengkawan n dapat memeriahkan sambutan raya kami yang x balik kampung nieh..... hehe
boleh kita raya sesame kan.....

k, sekian


p/s : ni kira WW lagi kan... hehe

10 comments

October 24, 2012 at 8:38 AM

semoga semuanya berjalan lancar
anum balik kg x dpt dtg

October 24, 2012 at 8:49 AM

tkasih atas jemputan dik
semoga semua berjalan lancar
kalau dekat , konperm turun ;)

October 24, 2012 at 8:57 AM

LANDMARK:

betul2 kat simpang sebelum masuk "JALAN RP 1" tu ade bangunan TNB kaler hijau.

cik lan yg tunjuk as landmark mase 1st time die dtg =)

October 24, 2012 at 9:01 AM

ala akakkkkk!! mmg nak sgt pegi..tapi alin lek kg..frustnyerr..

p/s:nanti wat mkn2 lagik k..

October 24, 2012 at 9:04 AM

tenks atas jemputan dear.. lnda doakan segalanya berjalan lancar..

October 24, 2012 at 9:04 AM

Kalau dekat boleh jer pegi... :)

Moga segalanye berjalan lancar..

October 24, 2012 at 9:20 AM

wah masz dah buat kenduri doa selamat masuk rumah yeak....

moga majlis diberkati yeak...dan berjalan lancar....

October 24, 2012 at 11:49 AM

klu dekat boleh gak join.. hehe.. pe2 pun semoga segala yg dirancang berjalan lancar.. amin..

October 24, 2012 at 12:38 PM

moga majlisnyer berjalan lancar...

October 24, 2012 at 2:53 PM

thanks for inviting. tp x dpt nak dtg la masz. kitorg blk melaka n seremban. huhuhu. semoga majlis berjln dgn lancar ye

Post a Comment