^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.10.12

Home » , , , , » *Wordless Wenesday ~ YEAY!!! dah boleh cash out...*

*Wordless Wenesday ~ YEAY!!! dah boleh cash out...*

as salam, 


 alhamdulillah, terima kasih Allah atas rezeki mu ini, jika ia benar.....
terima kasih Nuffnang, dah xder 'on going' kempen dah..... uhuk
nanti jangan lupa bagi lagik yerk..... hehe.....


erm, ingat nak buat WW tengah hari ni, tapi banyak plak persoalan di minda yang perlu aku keluarkan..... ecewah, bahasa macam cikgu sekolah..... hehe

gini persoalaannya.....

 v

sila lihat anak panah merah & biru itu.....


so persoalan di sini.....
  1. kenapa jumlah RM  kat atas ngan bawah tu lain2, memang gitu ker?
  2. kat bawah sekali dah ada butang 'cash out', so tinggal tekan jerk kan..... jakun takut siut nak klik..... huhu
  3. aku rasa, aku register nuffnang tahun 2010, tapi ada pulak rekod dari tahun 2009, kenapa n camaner leh jadi gitu yerk?
  4. orang kata kalu nak cash out tunggu ujung bulan, barulah x lama pending, betul ker?
  5. camaner yang orang kata nak antar 'tiket' kat nuffnang tu yerk? dah try google tapi x jumpa yang guna dashboard baru nieh.....

so, sesiapa yang terror n arif pasal Nuffnang ni, boleh lah tolong aku yerk.....

k, sekian

12 comments

October 3, 2012 at 1:04 PM

lain lah totalnye..ada problem ke nuffnang nie..

October 3, 2012 at 1:10 PM

dah buat entry pasal ni.. dan mungkin nuffnang ada masalah sikit

http://azmengs.blogspot.com/2012/10/burfering-earning-mencanak.html

October 3, 2012 at 2:01 PM

samalah mcm ieyda, td 1st time dh cash out sejak berblog thn 2010. tp dia punya amaunt xsm ngan atas tu...tnpa pikir pnjg, trs ieyda klik butang cash out....

October 3, 2012 at 2:27 PM

wah..bnyk betul amount nya!
best best best. murah rezeki.
saya x brp reti sgt psl NUFFNANG ni. huhuhuhu.
tp mmg jauh sgt beza amount tu :(

October 3, 2012 at 2:28 PM

tahniah sis

October 3, 2012 at 2:54 PM

alamakk x pandai lak kenapa jadi macam tuu .. hurmmm

apa2 punn tahniah dikk
dah boleh cashout ;)

October 3, 2012 at 4:00 PM

waaa..syioknyer kak..rezeki2..alynn nyer earning hampas hampagas..hikhik

alamak kak bab2 nie mmg xleh nak tolong sbb mmg xreti..sorry..huhu

October 3, 2012 at 4:02 PM

akak dah tau nanti ajar ler kami2 yg xreti nie..nak wet gaks...ahakss

October 3, 2012 at 4:39 PM

cash out kan ajelah tu! tahniah

October 3, 2012 at 4:41 PM

hehhe.. akak rasa nuffnang ade problem kot.. akak punye akaun semalam kena.. total aerning jadik rm1500 ++.. juling jap bijik mata.. tapi hari nih bukak akaun nuff dah back to normal dah..hehehhe

October 3, 2012 at 4:56 PM

wah... tahniah... terus casout je terus pada hujung bulan sebelum 28hb nanti....

baru pending tak lama... kot2x dapat kompol sikit2x lagi utk bulan ni... heee3x


October 3, 2012 at 5:01 PM

a'ah problem nuff, sbb abg eyriqazz earning 8k tuk hari pertama bulan oktober blogging..poning jap nuff

Post a Comment