^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.10.12

Home » , , , » *apa ada di Sentul Park*

*apa ada di Sentul Park*

as salam, 


saje petang2 ni tengok nuffnang..... kut2 ada CPUV baru..... n alhamdulillah, ada, terima kasih nuffnang..... moga2 boleh la cash out buat julung2 kalinya ujung bulan ni..... ameen

wokeh, balik pada tajuk.....

 see statistik di atas.....

hits untuk hari ini..... ramai yang mencari Sentul Park..... 
kami pernah ke sini sekali..... saje jalan2, tu pon hasil cari google jugak..... 
but here is 1 of the best port untuk photoshoot..... cuma kami belum berkesempatan untuk realisasikan lagi aktiviti photoshoot tu buat masa ni..... sibuk plak ujung2 taun nie.....
insyaallah, akan terjah sini jugakbuat kali ke-2 untuk shoot2..... hehe
moga dipermudahkan....
ameen

nak tengok gamabr yang sempat kami snap masa 1st visit ke sini....

ada jugak yang sesat mencari Balqis Azizi kat sini..... rasanya x pernah aku up cerita pasa dia..... siapa dia..... aku pun google lah..... owh, baru ku tahu dia adalah pelakon cilik yang bakal setanding dengan adik Mia Sara suatu hari nanti..... mungkin.....
hehe

k, sekian


4 comments

October 23, 2012 at 6:05 PM

alhamdulilah rezeki , pelil pelik orang yang seach nie kan kak , heheh

October 23, 2012 at 7:27 PM

hehe..nmpknyer ramai y google ni & mesti dia org nk ke sana kot..

October 24, 2012 at 12:03 AM

alhamdulillahh bertambah BE .. akak juga duk majuk ngan mr nuff huhu

aah lah dikk , akk x pernah sampai layie huhuh

Post a Comment