^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.10.12

Home » , » *borang pink*

*borang pink*

as salam, 
 ~lagi entry tiada gambar~


 sebab ari ni sibuk sikit nak arrange untuk Promosi Kraf Inspirasi Alam yang akan mula esok kat opis aku..... meh datang sini reramai yerk.....

balik pada tajuk..... borang pink..... bukan buku pink untuk ibu2 pregnant tu yerk..... hehe
erm, kalu kat opis aku ni borang pink yang glamour ada dua, 1 untuk ambik advance duit cash kalau ada sesuatu aktiviti nak dilaksanakan..... 1 lagi untuk ambik cuti..... ngeh3, itu borang yang paling best kalu dapat isi.....

erm, bukan aper.....pagi2 tadi bos aku dah sibuk2 suruh isi borang untuk dia nak cuti..... isi awal untuk dapat kelulusan dari pihak atasan sempena cuti Deepavali n Awal Muharam next month.....
hurm, baru jerk cuti raya haji kan..... dah sibuk2 nak cuti Deepavali n Awal Muharam pulak..... haha
best best.....

so, aku aper lagi..... suruh lah dak Ana ambik jugak borang pink tu untuk aku..... hehe..... stanby untuk isi..... kena discuss ngan Hubby dulu nak isi ke idok, apa yang penting borang dah ada dalam tray alku nieh..... so bila2 masa boleh isi.....

oh ya, my dear Hubby MC ari ni, demam dari semalam..... so aku drive sendiri pi opis..... Aisha tinggal ngan Hubby kat umah..... moga dorang ok2 jerk kat umah tu yerk..... ameen

k, sekian

16 comments

October 30, 2012 at 10:52 AM

ooo nak cuti rupanya
syok2

October 30, 2012 at 10:53 AM

kita tak tau nak amik cuti ke dak gap antara awal muharam dan cuti deepavali tu...hurmm...

October 30, 2012 at 11:24 AM

amik cuti seminggu straight. hehehehe. kalau saya, mmg confirm la bos bising. kihkih

October 30, 2012 at 11:36 AM

jom cuti!!!!!! tp kene bg2 dgn budak department la sorg amik 1 hari hahaha

October 30, 2012 at 11:36 AM

ooo nk cuti...

October 30, 2012 at 11:49 AM

isi je masz..sapa xnk cuti..

October 30, 2012 at 11:56 AM

deepavali nanti cheqna nak cuti seminggu
=)

Anonymous
October 30, 2012 at 1:52 PM

ha...cuti2...buku2 amar jgn lupe bawakan balik kampung yer...hehe

October 30, 2012 at 2:14 PM

penat nak fikir pasal cuti kan

October 30, 2012 at 2:19 PM

yey... dah lulus rabu ngan jumaat tu... yuhuuu.....

October 30, 2012 at 2:30 PM

borang pink tuh borang cuti erk....

October 30, 2012 at 2:47 PM

akak pon tak tahu nak amik cuti ke tak.. tgk hubby nye cuti dulu~

October 30, 2012 at 2:57 PM

tempat lieya plak dah less borang..semua online...bile internet biol mulee laa menganga...leceh..borang gak terbaik..

October 30, 2012 at 3:39 PM

wah baru teringat nk amik cuti jugalah nnti hehehe

October 30, 2012 at 4:03 PM

saya ingatkan borang pink untuk ibu2 pregnant too !! ish aka nie , hahaha , saya pulak excited ,

kak ambik cuti seminggu syookk , selamat bercuti , hahahha

October 30, 2012 at 4:36 PM

akk [pun amik cuti nanti tuu dik .. banyak cuti tersepit tuu .. x sabar lak :)

Post a Comment