^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.10.12

Home » *haluuuuu yuhuuuuu ada orang lagi x?*

*haluuuuu yuhuuuuu ada orang lagi x?*


as salam, 

haluuuuuuuuuuuuuuuuuu
erm, ada lagi ker orang yang baca blog aku nie.... ker ramai yang dah cuti..... n ada yang dah sampai kampung pon kan..... hehe
aku masih lagi di sini, di opis ini, tanpa cuti untuk raya haji.....
sebab sume family aku dari Johor akan datang ke TerataKami untuk beraya bersama kami.....
insyaallah petang ni mak ngan abah ngan family Uteh akan mendahului rombongan sampai.....
 x sabarnya rasa hati nak tengok keseronokan Aisha bila ada ramai orang kat umah nanti.....

oh ya, Aisha ikut aku pi opis ari ni.....
school dia tutup, semalam baru teacher bagitau, uhuk.....
kalu tau school dia tutup, kompem awal2 aku ambik cuti ari ni.....
iskiskisk

hurm, dengan harapan hari ni boleh balik awal.....
sebab nak sambut orang kampung sampai.....
bosssssssssssss boleh kan?....
ngeh ngeh ngeh

dah, x mor merepek.....
otak dah kat umah je dah ni.....
kat opis pon dah senyap sunyi jerk.....
so nak buat ape yerk..... kerja2 urgent sume dah setel.....
layan tenet cari resepi untuk masak pagi raya nanti lah.....
ker, nak cuci mata dengan baju2 cantik yang jual online.....
atau tengok tempat2 holiday untuk masa akan datang.....
muahaha.....

cukup cukup.....
dah merepek merapu meraban aku ni.....
dah la entry xder gambar kan.....
so jenjalan umah kengkawan yang update blog jap.....
pehtu kita buatlah pape yang patut kan.....
hehe


SALAM AIDILADHA

k, sekian


9 comments

October 25, 2012 at 8:40 AM

Selamat Hari Raya Korban

October 25, 2012 at 9:01 AM

Salam Aidiladha mas..
bestlah dapat kumpul ramai²..mesti meriah...

October 25, 2012 at 10:10 AM

Cek Ya kerja lagi... Selamat Hari Raya Haji

October 25, 2012 at 11:06 AM

Salam Aidil Adha kak :)

October 25, 2012 at 11:11 AM

Selamat Hari Raya Korban...saya keje lagi..

October 25, 2012 at 12:28 PM

ada lagi... hehehe. neway selamthari raya aidiladha juga ye

October 25, 2012 at 1:49 PM

Salam aidiladha jugak utk sis sekeluarga.. sy pun masih kt opis lg nih.. mlm nih baru gerak balik umah mil.. seb baik dekat jer.. :)

October 25, 2012 at 8:00 PM

salam aidiladha buat masz & family

October 25, 2012 at 8:35 PM

salam aidiladha buat maz sekeluarga !

Post a Comment