^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

28.11.12

Home » , , » *Wordless Wednesday ~ tergamak bagi nama anak dia Hashtag*

*Wordless Wednesday ~ tergamak bagi nama anak dia Hashtag*

as salam, 




trend bagi nama anak dengan nama media sosial tengah fofuler sekarang kat luar sana......
- di Egypt ada bagi nama anak 'Facebook'
- di Israel ada bagi nama anak 'Like'
 - terkini ada yang bagi nama anak 'Hashtag'

semua baby girl plak tu.....
iskiskisk


k, sekian

15 comments

November 28, 2012 at 1:02 PM

mkna nya media sosial dah mempengaruhi segalanya?..ohh tidakk

November 28, 2012 at 1:23 PM

isk3.. kesian anak tuh.. jadik mangsa obses mak ayah~

November 28, 2012 at 1:36 PM

bg name hashbrown lg sdp...agk2 lpr,gigit jew ckit....hahaha..

November 28, 2012 at 2:06 PM

huhuhu...sbr jela

November 28, 2012 at 2:12 PM

kesian

November 28, 2012 at 2:14 PM

WAH..HEADER BARU NAMPAK..

LEPAS NI ADA ANAK NAMA TWITTER ATAUPUN INSTAGRAM..HAHAHA

November 28, 2012 at 2:34 PM

enthalah susah nk ckp parents zmn skang ni !

November 28, 2012 at 3:18 PM

akan datang mesti ade nama "tweet" or "twiter" pulak kan
heheh macam macam lah manusia skang ni

November 28, 2012 at 3:42 PM

kesian kat anak2 tu ye.. hmm...

November 28, 2012 at 3:45 PM

hrp org melayu kita tk berfikiran mcm depa ni lah,.,hehhe

November 28, 2012 at 4:21 PM

itu indahnye islam nie masz...nama anak pun di titik beratkan..bukan main hentam keromoh je...

November 28, 2012 at 6:19 PM

letak nama anak kena maksud yg baik kn, supaya jd doa,,=)

November 28, 2012 at 6:27 PM

pelik tapi bonar...hmm...

November 28, 2012 at 8:17 PM

mcm2 skarang ni..baby dah comel sgt..kesiannyer mak bapak bg name camtu..

November 29, 2012 at 1:06 AM

minat sampai bg nama anak la plak yer...

Post a Comment