^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.11.12

Home » , , , , , , » *Samsung S2 camera capture - Aisha as a model*

*Samsung S2 camera capture - Aisha as a model*

as salam, 


hehe, tajuk x boleh belah.....
padahal nak tunjuk anak sendiri jerk pon.....
x per lah nak kan..... janji mak bahagia..... haha

erm, nak share pic yang my dear Hubby snap masa Aisha ikut kami pi work last promotion activity..... sekarang ni kalu pi memana, rajin lah dia snap sana snap sini guna S2 dia..... yang pic dalam entry ini pon dia snap guna S2 dia jerk.....

sian aku tengok kat D90, dah dok dalam akuarium jerk x kuar2..... kalu pi jenjalan yang memang tujuan adalah jenjalan + bergambar pon, dia dok dalam kereta jerk..... Hubby lebih senang capture pic guna dia nyer S2..... "kamera 8mp tu, mestilah gambar cantik" itu lah ungkapan Hubby pasal S2 dia..... ye lah, gambar cantik, tapi x boleh nak zoom masa capture tu kan..... so, x boleh nak ambik gambar jauh2..... huhu.....
tapi x per lah..... janji Hubby bahagia, kan dear.....

jom tengok our model bergaya.....



 senyum tutup mulut yerk anak mama nieh..... hehe



alahai, lentok2 anak mama berposing.....



puas x, tengok pic Aisha berpose kat atas tu?.....
haha.....
dah sudah.....
jangan mintak2 lagik.....
memang tu dua jerk pon gambar nyer.....
haha, macam yang aku bagitau sebelum2 ni..... Hubby kalu ambik gambo, memang dia x akan snap banyak2 kali, n tiada pic candid..... so, itu je lah gambo yang dia snap..... punya lah lama dia ngan Aisha dok tepi kolam tu, 2 keping jerk gambo yang kuor..... time ni aku dok bawah khemah sambil tunggu makanan siap di masak..... hehe
x per lah..... aku redha..... lagipon panas terik time tu..... 
 kannn

erm, hajat nak ber'outdoor photoshoot belum kesampaian..... sekarang kan musim hujan, + ader jerk aktiviti hujung minggu kami yang perlu dilakukan..... so, sedang mencari waktu untuk melakukan aktiviti yang dah lama tinggal nieh..... windu nak tekan2 button D90 secara bertubi2..... maklum, nak ambik gambo candid..... lebih live kan.....
hehe

so, inilah cerita pasal Hubby yang lebih suka capture gambar guna S2 daripada D90 sekarang..... sian kat virtual gallery aku tu, ntah bila la nak bertambah koleksi gambar..... huhu
tapi ape yang penting, our model memberikan kerjasama yang sangat baik kali ini.....
syabas sayang.....


k, sekian


pssst : ritu Hubby ada offer kat aku nak tukar dari BB ke S3..... tapi aku belum terbuka lagi nak tukar..... hehe

14 comments

November 23, 2012 at 8:49 AM

samew la kak mas..D90 sy pun dah lame tdo kt dalam lemari tu..lbh senang snap gune fon jew skunk..blh terus hapdet..lagipun,berat D90 dah samew macam berat anggun..huhuhu

November 23, 2012 at 8:55 AM

wow terbaik nie sis

November 23, 2012 at 8:59 AM

amboiii kemain anak dara tu berposing ye.. comelll :)

November 23, 2012 at 9:10 AM

alolo..comey je model cilik bergaya kan..
a`aa skrg ni musim semua terbantut

nway, pic ni cantik, clear

November 23, 2012 at 9:50 AM

bila bacatu terasa samaler suami akakpun kalau amek gambar sikitjer tapi hasil ok.. akak amek gambar banyak hasil hampeh (kata suami akakler)...
cantik yerk gambar dari S2 ni berhajat nak amek S3.. tengah berbelah bagi nak S3 @ iphone 5

November 23, 2012 at 9:54 AM

xyah tukar la kak bb..cuma add on ajek..tambah 1 koleksi s3..hehe..baru best!

November 23, 2012 at 12:31 PM

bagus jugak cadangan nens tuh.. add on jer.. yang penting org banjer k~

November 23, 2012 at 12:45 PM

apsal x leh zoom plak... musykill plak usu dibuatnye.

November 23, 2012 at 1:39 PM

eh tak boleh zoom ye..
nisah pun memasang impian nak memiliki S2 ni.. hehe

November 23, 2012 at 2:30 PM

amboi brp bayar model ni!

November 23, 2012 at 2:45 PM

model cilik yg pandai berposing ! ... cute betul ........... !!

November 23, 2012 at 8:55 PM

D90 tu bg saye jelah,,hahaha cm tak terusik tu nmpaknye =p

pandai Aisha berposing yer,heheh comel

November 23, 2012 at 9:27 PM

S2 MMG BEST..

November 24, 2012 at 10:12 AM

bape pixel masz...sharp jgak gambar dia...

Post a Comment