^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.11.12

Home » , , , » *permission denied - Blogger Lia*

*permission denied - Blogger Lia*

as salam, 


last week memang dah tau dah yang Lia akan privatekan blog dia.....
dah pesan kat Lia..... jangan lupa kan blog masz ni.....

tadi pagi Lia ada komen kat  entry nie..... tapi bila klik link Lia tu kan.....
 macam biasa dia kuar lah mendealah.....

v

v

v

v

v

 macam ni kan.....

tapi dah xder link blog Lia lah.....
macam selalu tu ada kuar kat atas sebelum 'About Me' atau 'Blogs I Follow' tu kan.....

so, camner nak pi kat blog Lia.....
aku klik kat 'My Web Page' tu.....
tapi yang kuar adalah.....

v

v

v

v

v

'This blog is open to invited readers only'

uhuk..... rupa2nya Lia dah privatekan blog dia minggu ni.....
uhuk uhuk.....



so pada Lia - Always Stay The Same
please invite masz untuk jadi reader yerk.....

email kat maszvemma@gmail.com
 jasamu amat dihargai.....


k, sekian
 

pssst : update 1.15pm..... Lia dah add dah..... thanx Lia.....

10 comments

November 26, 2012 at 1:12 PM

pasti ada sbb kenapa buat jd cmtu..

November 26, 2012 at 1:14 PM

hi dear, lia tercari2 email mas utk save tp tak dpt.. lia dah save ye.. harap kita keep in touch ye dear.. :)

November 26, 2012 at 1:28 PM

@Lia ok, thanx lia

November 26, 2012 at 1:59 PM

hurmm...satu hari nanti nak privatekan blog jugaklah...

November 26, 2012 at 2:11 PM

nape ek

November 26, 2012 at 2:31 PM

ye ke??
nak g terjah gak r

November 26, 2012 at 2:43 PM

ada skali tu, akak pun tak leh buka blog masz...kua logo ofis warning blog masz tak leh buka...
sib baik dah ok :)

November 26, 2012 at 3:12 PM

hehehe... dah private x dapat lah nak terjah.. hehehe

November 26, 2012 at 3:15 PM

Mungkin blog tu di private, sebab tu tak dapat masuk... :

November 26, 2012 at 9:33 PM

npe private? ade stalker ke? hehe xleh nk terjah

Post a Comment