^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.11.12

Home » *entry tanpa gambar*

*entry tanpa gambar*

as salam, 

erm, kalau dalam minggu ni n minggu depan entry aku xder gambar x per kan? kan? kan?
kalau ada pon mungkin hari rabu jerk.....
sebab hari rabu x yang taip banyak2 kan? kan? kan?
hehe

sibuk sikit dengan aktiviti kat opis nieh.....
nak ambik gambo x sempat, nak edit gambo x sempat, nak taip panjang2 pon x sempat.....
so, terimalah seadanya.....
boleh kan? kan? kan?

tapi BW tetap aku buat walau kekadang bukan on the spot.....
hehe
x per kan? kan? kan?

dah, nak pi breakfast n pehtu nak buat keje luar dari opis.....
tapi masih dalam kawasan lagik la.....
hehe
 

k, sekian


p/s : apeda aku ngarut pepagi nieh..... huhu


11 comments

November 1, 2012 at 8:07 AM

x pe je sis

November 1, 2012 at 8:44 AM

Boleh jer...^^
Selamat menjamu breakfast.. :)

November 1, 2012 at 8:53 AM

boleh je.. good morning akak. :)

November 1, 2012 at 9:09 AM

wah wah..bz bebeno org Kraftgn ni ye. btw, maybe kitorg nak ke kompleks ari sabtu or ahad ni. masz bertugas x? bole la kita jumpa :)

November 1, 2012 at 9:35 AM

hehehe.. keje rajin2~

November 1, 2012 at 11:27 AM

OK JUGAK..AT LEAST ADA YG NAK DI CAKAP..IDEA JUGAK TU KAN...

November 1, 2012 at 11:55 AM

okey kak..kan..kan..kan..?..ekekeke

November 1, 2012 at 12:12 PM

Takde gambar takpe,tulis je..hehehe..

November 1, 2012 at 2:15 PM

xpe...at least ada entry

November 1, 2012 at 2:43 PM

xpe masz...i okey jekkkk heheheeheh

November 1, 2012 at 3:41 PM

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Post a Comment