^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.11.12

Home » , , , » *Earning Nuffnang dah kosong*

*Earning Nuffnang dah kosong*

as salam, 


aku ikut nasihat kengkawan.....
'kalau nak cash out Nuffnang, buat pada 28 hb atau hujung bulan pada bulan tersebut, so xder lah tunggu lama untuk dapat payment'
so, semalam bersamaam 28/11/2012 aku dah pon laksanakan perkara tersebut.....
#01 cash-out ever..... hehe
 moga ia betul seperti apa yang diperkatakan.....
ameen



maka menjadi '0' lah aku punyer earning sekarang.....
but ada seketul On Going CPUV Nuffnang tengah running..... moga berlamaa-lamaan lah dia di situ yer incik Digi..... aku suka dengan dia nyer orang kuning tu, comel..... haha

owh, duit yang aku cash out tu xder lah banyak mane pon, boleh la kalu nak beli stok susu Aisha untuk 2 bulan..... alhamdulillah.....
nak kena bagitau amount ker?..... erm, nanti orang kata berlagak pulak kan.....
tapi x per lah, bukan banyak pon dapat kalu aku nak berlagak kan.....
cuma nak share info dengan kengkawan jerk.....
 nanti dah dapat payment tu aku bagitau yerk.....
in shaa allah.....

k, sekian
 

12 comments

November 29, 2012 at 8:02 AM

nanti ada lagi rezeki

November 29, 2012 at 8:22 AM

best kan ada income nuff.. sikit ker .. banyak ker.. janji ada.. :D

November 29, 2012 at 8:40 AM

wah..besh2..tak lama lg dptlah tu.. tunggu email ja g..hihi.

November 29, 2012 at 9:08 AM

kalau cash out 28 hb baper lama eh die amek masa?

November 29, 2012 at 9:15 AM

mmm... betul tu... kalau nak cash out nuffnang kena tunggu hujung bulan... Bulan depan kita akan dapat cek...

Nanti, bila dah terima cek tu... boleh la buat entry terima cek pulak... :d

November 29, 2012 at 9:18 AM

wahhhh mood menunggu check la ni masz yeak...he he he.....

takpe2, kejap jek tu naik balik tuk....

November 29, 2012 at 10:21 AM

x per dikk
insyaallah ada lagi rejeki tuu ;)

November 29, 2012 at 10:38 AM

in shaa Allah ade lg tu nnt,,lagi byk =)

November 29, 2012 at 11:24 AM

tak per nanti ader la tukan

November 29, 2012 at 12:37 PM

ramai yang cash out earning bulan nih.. rezeki tuh~ sapa nak kasi kan~

November 29, 2012 at 1:59 PM

tahniah ye, rezeki tu

November 29, 2012 at 4:35 PM

Alhamdulillah.. sket ke byk x jdk masalah.. yg penting ader rezeki.. :)

Post a Comment